Svadbena zvona

Naslednica Hilton imperije se udaje: Evo ko je mladoženja! (FOTO)

Venčanje će se održati u Londonu, u palati Kengsington
Celebrities
00:42h Autor: ,
Naslednica Hilton imperije se udaje: Evo ko je mladoženja! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/Paris Hilton

Niki Hilton će imati venčanje u Londonu, u palati Kengsington. Bogata naslednica udaje se za Džejmsa Rotšilda, bogatog bankara. Devojačko veče biće u Majamiju, a muziku će kao di-džej puštati njena rođena sestra Paris Hilton.

Svadbeni bonton: Šta nikako ne smete da radite na tuđem venčanju!

Devojke će provesti vikend na Saut Biču, a prva pesma na repertoaru njene slavne sestre će biti njen nov singl High off my Love.

Priča se da je srećni mladoženja ludo zaljubljen u svoju verenicu, pa joj često poklanja skupocene poklone. Izgleda da će brak biti uspešan.

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

Inače, bankarska dinastija Rotšild je finansijsku moć i planetarni uspeh postigla zahvaljujući blagovremenim i tačnim informacijama. Sinovi osnivača loze - Majera Amšela Rotšilda, raspršeni po celoj Evropi u drugoj polovini 18. veka, umeli su dobro da unovče ekonomske i političke vesti do kojih su stizali brže od svih ostalih.

Takođe, sklapajući brakove isključivo „u krugu porodice”, osigurali su dugovečnost i lojalnost moćnoj lozi. Slavnu bankarsku porodicu zasnovao je Majer Amšel Bauer, koji je rođen 1743. godine u porodici jevrejskih trgovaca, na čijoj je radnji bio okačen veliki crveni štit ( otud i ime porodice – crveni štit, na nemačkom rotšild ) po ugledu na simbol jevrejskih revolucionara u istočnoj Evropi.

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on Jun 7, 2015 at 5:07pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs