Ponosni tata

Novak Đoković se pohvalio roditeljskim umećem: Odlično menjam pelene!

Nole kroz šalu objašnjava da mu to što je sportista veoma pomaže oko menjanja pelena, jer mu je dobro usklađena koordinacija ruku i očiju
Celebrities 13.02.2015. - 12:50h
Foto: Fonet

Ništa u Srbiji ne može da uzburka javnost kao dolazak prvog tenisera sveta u Beograd. Čini se da su ljudi s ovih prostora u tom periodu na sasvim poseban način ponosni, možda čak i više nego kada Novak Đoković osvoji neki važan turnir.

 

Đokovići sa Stefanom prvi put u Srbiji: Ne zna se ko se više obradovao snegu! (FOTO)

 

Ono što na naciju deluje magično jeste to da ga mogu videti u nekoj običnoj situaciji bliskoj ljudima svih staleža. Nakon što je u petak sleteo na aerodrom Nikola Tesla, već u subotu obožavaoci su bili u prilici da ga sretnu na zelenoj pijaci na Banjici.

 

Ovaj njegov dolazak u Srbiju čini se da je za nijansu iščekivaniji od svih prethodnih, jer su sada on i njegova supruga Jelena Đoković prvi put sa sobom doveli sina Stefana.

 

Teniser veoma često ističe da su mu Jelena i Stefan najveća podrška kada izađe na teren

, a kroz šalu objašnjava da mu to što je sportista veoma pomaže oko menjanja pelena jer mu je dobro usklađena koordinacija ruku i očiju.

 

Najvatreniji fanovi: Jelena i Stefan Đoković slave Novakovu pobedu! (FOTO)

 

Moja žena kaže da mi to prilično dobro ide”, kaže ponosni otac.

 

Srećni roditelji planiraju da se u Srbiji zadrže desetak dana, a nakon ovog kratkog predaha slavni sportista vraća se na teren i to u Dubaiju.

 

"Svaki dolazak u Beograd i Srbiju za nas je doživljaj, jer tada imamo priliku da uživamo u društvu dragih ljudi. Veoma me raduje i što imam priliku da se sretnem sa obožavaocima s ovih porostora, jer oni zauzimaju posebno mesto u mom srcu. Nekako se uvek događalo da neke za nas važne datume obeležavamo van naše zemlje, a evo sada ćemo Dan zaljubljenih provesti baš ovde gde smo pre deset godina i započeli našu ljubavnu priču čija kruna je rađanje našeg sina" – kaže Novak za magazin Story.

 

Kad Nole igra, Stefan ne spava: Tata je uvek pobednik! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...