Dame koje su bile šik

Najlepše mlade 2014: Jelena Đoković u romantičnoj venčanici, Amal Alamudin u odelu! (FOTO)

Dame u ovoj godini odvažile i umesto klasičnih, tradicionalnih venčanica obukle neobične modele i haljine zamenile pantalonama poput Amal Alamudin, dok su se druge devojke poput Jelene Ristić ipak zadržale duh tradicije i bele venčanice
Celebrities
22:32h Autor:
Foto: Fonet

Divne romantične venčanice, zaljubljena lica i detalji koji nikada nećemo zaboraviti - tako su izgledala neka od najpoznatijih venčanja iz 2014. godine, prenosi Lisa.

 

Moramo zapaziti i da su se dame u ovoj godini odvažile i umesto klasičnih, tradicionalnih venčanica obukle neobične modele i haljine zamenile pantalonama poput Amal Alamudin, dok su se druge devojke poput Jelene Ristić ipak zadržale duh tradicije i bele venčanice.

 

Prva dama koja nas je iznenadila svojom neobičnom, ali i najkreativnijom venčanicom je svakako Anđelina Džoli! Slavna glumica najavljivala da će "deca igrati veliku ulogu" u organizaciji njenog venčanja sa Bredom Pitom, međutim verovatno nikome nije ni palo na pamet da će se dečica prihvatiti čak i kreiranja njene venčanice!

 

OVDE saznajte detalje sa venčanja Anđeline i Breda.

 

Mlada koja je izazvala najviše pažnje u septembru je Amal Alamudin, britanska advokatica koja je "da" rekla holivudskom glumcu Džordžu Kluniju. Osim bajkovitog venčanja u Veneciji, svi su zapazili i prelepi beli komplet kojim je zamenila tradicionalnu venčanicu, kao i beli šešir koji je pojačao eleganciju.

 

Više fotografija sa građanskog venčanja Amal i Džordža pogledajte OVDE.

 

Jedna od najlepših poznatih dama u Srbiji, ali i mlada u 2014. godini je Jelena Đoković. Supruga Novaka Đokovića uvek je privlačila pažnju javnosti zbog svoje skromnosti i besprekornog stila, a s obzirom na to da je na venčanju 10. jula 2014. godine bila trudna, Jelenu je osim stomaka krasila i divna venčanica modne kuće Aleksandar Mekvin, kao i romantično venčanje na Svetom Stefanu.

 

OVDE saznajte sve detalje svadbe veka - ko su bili gosti Novaka i Jelene Đoković.

 

 

Venčanje koje je izazvalo veliku pažnju, kao i mlada u prelepoj venčanici modne kuće "Živanši" je "sudbonosno da" Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Duga bela haljina, sa romantičnim velom bila je izbor slavne Kim.

 

Međutim, Kimino venčanje i nije bilo baš tako savršeno. OVDE saznajte sve detalje koji će vas šokirati!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...