Jelena Rozga održala je svoj 5. od 7 koncerata u Sava Centru i oduševila beogradsku publiku. Jedan od najupečatljivijih kostim koje je nosila, bio je crni kombinezon od čipke.
Zahvaljujući besprekornoj iniji koju ima, Rozga je pucala od seksepila u mrežastim čarapama.
Međutim, savršena linija nije došla sama od sebe, a osim tga što vodi računa o ishrani, pevačica takođe redovno trenira.
- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam, kaže Jelena.
Besprekoran, porcelanski ten postao je njen zaštitni znak, a skrivanje od sunca još jedan dokaz koliko prekomerno sučanje utiče na kvalitet kože.
- Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja, ističe pevačica.
Poznata je po fit figuri, za koju ipak nisu zaduženi naporni treninzi.
- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam, rekla je Jelena za TV Prva.
Splitska pevačica ima 57 kilograma, a kako je jednom prilikom izjavila, zbog problema sa štitnom žlezdom ne može da se ugoji.
Jeleni je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija. Pevačica tvrdi da zbog svog zdravstvenog stanja već godinama ima istu kilažu.
- Moji problemi sa štitastom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva. Ipak, ne krije da je veliki gurman i da mora da povede računa šta jede.
- Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje, objašnjava Rozga.