Sin Radeta Šerbedžije preslikani otac: Da li je moguće da njih dvojica ovoliko liče?

Glumac Rade Šerbedžija nedavno se pojavio sa sinom Danilom koji danas ima 53 godine i svi su šokirani koliko njih dvojica liče

Celebrities
Autor:
Sin Radeta Šerbedžije preslikani otac: Da li je moguće da njih dvojica ovoliko liče?
Foto: Printscreen/Instagram

Glumac Rade Šerbedžija ima 78 godina, prvo dete, sina Danila dobio je pre 53 godine, a potom i ćerku Luciju koja danas ima 51 godinu. Tada je Rade bio u braku sa Ivankom Cerović sa kojom je proveo 20 godina. Iako se par razveo, ostali su odličnim odnosima sve do njene smrti u dobio od 63 godine.

Danilo i Rade su se nedavno zajedno pojavili na premijeri filma "Dražen", a glumac je utisak s događaja podelio na društvenim mrežama.

Poput slavnog oca, i Danilo ima sedu bradu što dodatno doprinosi njihovoj fizičkoj sličnosti.

Danilo je reditelj i film o Draženu je njegovo delo, a evo kako je nedavno pričao o odnosu sa ocem:

"Imao sam tu sreću da je moj odnos s ocem uvek bio prijateljski. Bio sam dosta mlad kada je počeo sa mnom komunicirati kao s odraslom osobom, što je verovatno neki njegov pedagoški stav. Na primer, sa 17, 18 godina svi su moji prijatelji dobijali od roditelja auto, a ja ga nisam imao. Prvi sam auto kupio kada sam studirao u Americi, s 30 godina. Prastari Ford Taurus. Takve neke stvari, iz današnjeg pogleda, jako cenim kod njega. Kao mlad počeo sam ga pratiti na koncertima, svirati s njim i to su uvek bili ozbiljni razgovori, više prijateljski nego odnos otac – sin", ispričao je tada.

Inače, Danilo je studirao režiju u Ohaju i snimio niz dokumentaraca, kratkometražnih igranih filmova, televizijskih serija i muzičkih spotova.

Danilo iza sebe ima brak s Lavinijom Stubbs, koju je upoznao 2006. na snimanju serije 'Luda kuća', gde je ona radila kao izvršna producentica, a on kao reditelj. Zajedno su dobili sina, a razveli se 2011. godine, nakon dve godine braka. Posle braka s Lavinijom, Danilo i njegova partnerka Ana, dobili su sina 2017. godine.

"Mog je Danila očinstvo promenilo. Postao je jako posesivan i brižan, tako da moram raditi na tome da ga malo smirim. Sin mu je najvažniji, ali ne mora tako baš 24 sata', u intervjuu za Story priznao je i Rade Šerbedžija.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs