Ovo su svastike Darka Lazića: Ne zna se koja je od koje lepša, sa pevačem imaju poseban odnos, a evo čime se bave

Svastike Darka Lazića su prave lepotice, a jedna od njih je i njegova koleginica.

Celebrities
Ovo su svastike Darka Lazića: Ne zna se koja je od koje lepša, sa pevačem imaju poseban odnos, a evo čime se bave
Foto: Printscreen Instagram/ katarinalazic_24

Slavni folker Darko Lazić, treći put je postao otac, a njegova supruga Katarina, na svet je donela devojčicu. Tim povodom, Darko je organizovao slavlje, gde se pojavio veliki broj estradnjaka i njegovih prijatelja.

Među glavnim gostima, pojavila se i Darkova svastika Tijana, koja je ljubazno odgovarala na pitanja medija. Tijana je zablistala u kratkoj haljini i ponosno pokazala zanosnu figuru.

Darko Lazić, Tijana
foto: Kurir

Ona je istakla da i dalje ne veruje da je postala tetka, te je tom prilikom apelovala na kolege, s obzirom na to da je i ona pevačica, da joj zakazuju više nastupa kako bi imala para za četvrto dete - malu devojčicu Srnu.

Katarina Lazić ima još jednu sestru, Kristinu, koja mnogo liči na nju. Na društvenim mrežama često dele zajedničke fotografije, na kojima imaju velik broj komplimenata. Često se komentariše da se ne zna koja je od koje lepša.

Prema saznanjima Stila, Darko je veoma brižan prema Katarini, ali i prema njenim sestrama. Naime, on je uvek bio tu za sestre i pre nego što je zvanično postao nihov zet.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs