Nekad je slikala golu zadnjicu, a onda se udala za muslimana i promenila veru i ime: Preko noći je postala princeza

Manekenka Kendra Spirs koja je zbog muža promenila veru i ime, uspela je da preko noći postane princeza.

Celebrities
Nekad je slikala golu zadnjicu, a onda se udala za muslimana i promenila veru i ime: Preko noći je postala princeza
Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Pre nego što je postala princeza, Kendra Spirs, bila je uspešan model. Međutim, na vrhuncu karijere zbog ljubavi je morala da napusti svoj posao iz snova. Naime, Kendra je udajom za princa Rahima Aga Kana, potpuno promenila život.

Rođena je 5. avgusta 1988. kao ćerka Gregorija Džej Spirsa i Suzan Mejps. Prvi deo njenog života je prilično normalan: diploma srednje škole South Kitsap, a zatim diploma sociologije na Univerzitetu u Vašingtonu.

Kendra Spirs
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao mlada devojka, Kendra je odrasla u normalnom porodičnom okruženju, ali njena visina je bila očaravajuća, iako ne dovoljna da postane supermodel. Imala je sve! Visoka, prirodne i čiste lepote, vitkih gležnjeva, obrazovana...

Kendra Spirs
foto: VEM / Backgrid USA / Profimedia

Svoju manekensku karijeru započela je u Njujorku sa 20 godina, 2009. pozirala je Stivenu Majzelu, dok je modni sistem označava kao "novu Sindi Kraford". Pozirala je za prestižne modne magazine i radila za najveće modne brendove.

Sa procvatom svoje karijere, Kendra je počela da vodi umeren društveni život koji ju je naveo da upozna princa Rahima. U njemu je prepoznala ljubav života! Bila je to ljubav na prvi pogled. Budući da se zaljubila u čoveka koji potiče iz porodice u kojoj važe stroga pravila, Kendra je morala da se prilagodi njihovom načinu života i da promeni ime. Prešla je na islam i postala Salva Aga Kan.

Par se venčao 2013. godine, na tradicionalnoj muslimanskoj ceremoniji - kojoj su prisustvovali samo porodica i bliski prijatelji - u Šatou de Beler, na obali Ženevskog jezera, u Švajcarskoj. Spirs je pre venčanja prešla na islam, kako su komentatori predvideli, jer je princ Rahim sin duhovnog vođe svetskih muslimana šiita Ismailita.

1 / 5 Foto: Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Rahim Aga Kahn ima izvanrednu biografiju! Rođen je u Ženevi 12. oktobra 1971. godine, otac mu je Karim Aga Kan, a majka princeza Salimah Aga Kan, koja sa Kendrom ima jedno zajedničko: ona je takođe bivši britanski model, ali rođena u Indiji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs