Iglesijasa priroda nije obdarila, Paris leži kao klada, Anđelinini fetiši su bolesni: Slavni koji su očajni u krevetu

Svi kažu da baš ovog glumca nisu očekivali na listi jer važi za najboljeg frajera

Celebrities
10:41h Autor:
Iglesijasa priroda nije obdarila, Paris leži kao klada, Anđelinini fetiši su bolesni: Slavni koji su očajni u krevetu
Foto: Profimedia

Neke od poznatih ličnosti u javnost su iznele činjenice o najvećim divama ali i frajerima za kojim uzdišu fanovi širom sveta – oni su loši u krevetu!

Postavite se u tu situaciju i zamislite šta se dešava kada neko od vaših bivših partnera progovori za neki časopis pa vam „pišiju“ epitet lošeg ljubavnika…

Pročitajte i… Šta poznate dame kažu o najkontroverznijoj temi – seksu?!

Paris Hilton

Nik Karter, bivši član grupe Backstreet Boys, nema reči hvale za popularnu glumicu i starletu:

“Jako je uštogljena i često se napijala i drogirala pre nego što bismo završili u krevetu. Stekao sam utisak da ona uopšte ne voli seks“, izjavio je Nik u jednom intervjuu, vrlo iskreno i detaljno. Ali, ko bi to rekao za Paris. Zar ne?

Paris Hilton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Enrike Iglesijas

Naime, Enrike Iglesijas poznat je po tome što ga majka priroda baš i nije obdarila ali i da jeste, Ana Kurnjikova je izjavila da to svakako ne bi moglo promeniti činjenicu da je on loš ljubavnik.

Enrike Iglesijas
foto: AP / J Pat Carter

Anđelina Džoli

Ovo niko nije očekivao. Slavna glumica koja je bezbroj puta nazivana jednom od najseksipilnijih glumica svih vremena, po tvrdnjama svog bivšeg supruga Bilija Boba Tortona, u krevetu je “i više nego dosadna”. Ma Koliko god pokušavali da zamislimo ovu tvrdnju, nama ne ide od ruke, a vama?

Anđelina Džoli je hrabro priznala da i ona voli da pije krv svojih ljubavnika! Prvi put je to uradila nakon što je imala prvi seks.

"Počela sam da imam odnose sa svojim dečkom i seks i emocije jednostavno više nisu bili dovoljno. Nisam više bila devojčica. U momentu sam želela da mu budem još bliža i zgrabila sam nož i posekla ga. I on je posekao mene. Imali smo nekakvu razmenu, bili smo prekriveni krvlju, moje srce je tuklo", izjavila je ranije.

Anđelina Džoli, Vivijen Džoli Pit
foto: Nancy Kaszerman/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

50 Cent

Pojedinosti o poznatom reperu otkrila je erotska go-go igračica koja kaže da nakon što su se samo mazili neko vreme, morala je da ga pita: „Hoćemo li to da uradimo ili ćemo samo da razgovaramo celu noć?“

50 Cent
foto: AP

Čarli Šin

Još jedno neverovatno iznenađenje je i Čarli Šin. Iako je glumac poznat po razvratnom i bludnom životu, to uopšte ne mora da bude garancija da je on dobar ljubavnik.

Čarli Šin
foto: Profimedia

Njegova bivša supruga, Deniz Ričards tvrdi da je dok su bili u braku bio vrlo sebičan ljubavnik. “Bilo mu je bitno samo da zadovolji sebe! I često je insistirao da gledamo porno filmove pre i za vreme seksa, iako sam mu sto puta rekla da mi to smeta, ali njega nije bilo briga„, rekla je Deniz iskreno u jednom intervjuu.

Kolin Farel

Oh, ne… Najvećeg frajera Holivuda, Kolina Farela takođe bije glas da je nula u krevetu. Njegove ljubavnice na jednu noć, izjavila je kako je lažirala orgazam iz pristojnosti. Kolin je toliko loš ljubavnik da je posle desetominutnog seksa odmah zaspao.

Kolin Farel
foto: Reuters

Mnogi se iznenade kad pročitaju ovaj spisak. Da li je i vama čudno?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs