Bila je san svakog muškarca, a onda se izobličila do neprepoznatljivosti: Zbog jezive bolesti morala je da obrije glavu

Nikol Egert danas izgleda neprepoznatljivo nakon što joj je teška bolest promenila lični opis.

Celebrities
22:57h
Bila je san svakog muškarca, a onda se izobličila do neprepoznatljivosti: Zbog jezive bolesti morala je da obrije glavu
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nikol Egert bila je jedna od zvezda popularne serije "Čuvari plaže", a mnogi muškarci su tada uzdisali za njom. Iako je Pamela Anderson bila najpoznatija, plavokosa Nikol igrala je Samer Kvin, koju je glumila od 1992. do 1994. godine. Tada joj je bilo samo 19 godina.

Ubrzo nakon uloge povećala je grudi, a zatim ih je i smanjila nakon samo godinu dana. Danas Nikol Egert ima 52 godine i izgleda drugačije nego tada. Vitku, zategnutu figuru u crvenom kupaćem kostimu zamenile su široke pantalone, široke majice i borba s viškom kilograma, a Nikol je morala da obrije glavu dok se bori s dijagnozom raka dojke.

Nikol Egert
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nakon "Čuvara plađe" nije ostvarila neku zapaženiju ulogu, a 2013. godine je i bankrotirala. Nakon toga je pokrenula posao sa sladoledom.

Nikol Egert
foto: Profimedia

Glumica je 2018. godine privukla pažnju javnosti kada je otkrila da ju je seksualno zlostavljao kolega Skot Baio i to kad joj je bilo samo 14 godina. Rekla je da je navodno zlostavljanje počelo 1986. na setu jedne TV emisije na kojoj su zajedno radili. Njemu je tada bilo 25 godina i to se događalo ‘jednom nedeljno dok nije napunila 16 godina‘. On je odbacio optužbe, ali priznao je da su imali intimni odnos kad je njoj bilo 18 godina.

Nikol Egert
foto: Profimedia

Početkom ove godine glumica je javno priznala da boluje od raka dojke te da žali što je otišla pod nož i povećala grudi s 18 godina.

1 / 8 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Gledam sve te mlađe devojke koje to rade i zgražam se. Moj savet je da ostave svoja tela na miru. Ali kada morate da obučete taj jednodelni kupaći kostim i toliko ste ravni da kostim nije nimalo naboran, onda ne možete da učinite ništa. Ne možete da ga napunite nečim", rekla je u intervjuu za magazin People i priznala da tada nije bila "fizički, a ni psihički" spremna za svakodnevno snimanje u kupaćem kostimu.

(Stil/ Blic Žena)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Nikol Egert