Glumica presekla i napravila veliku promenu u životu: Milena Radulović izazvala pravu buru na društvenim mrežama

Totalna transformacija u izgledu glumice Milene Radulović iznenadila je njene fanove

Celebrities
Glumica presekla i napravila veliku promenu u životu: Milena Radulović izazvala pravu buru na društvenim mrežama
Foto: Mirco Toniolo / Avalon / Profimedia

Kažu da je leto predstavlja novi početak, a i da žena kada nešto želi da promeni u svom životu, krene od kose. Milena Radulović je to i dokazala. Glumica je odlučila da napravi promenu kojom je potpuno osvežila svoj izgled. Kosu je ofarbala u crno, pokazala kako sada izgleda i iznenadila sve svoje pratioce!

Milena je inače brineta, a još uvek nije poznato da li je ova promena usledila zbog uloge ili lične želje. Snimak koji je objavila, preplavljen je komentarima. Mnogi joj pišu da joj savršeno stoji crna kosa, kao i da nikad lepše nije izgledala.

Šta treba da znate ako želite da se ofarbate u crnu boju?

Crna kosa je bezvremenski klasik. Međutim, ne pristaje svima, a što je još važnije, treba dobro razmisliti pre nanošenja boje, jer je vraćanje, posebno svetlim osnovnim bojama, veoma zamorno. Crnu mnogi smatraju prilično univerzalnom bojom, ali se ispostavilo da ne pristaje svakom obliku lica. Crna kosa bi trebalo da bude odluka na nekoliko godina, a ne na jednu sezonu.

Selena Gomez
foto: Printscreen/Instagram

Frizeri crnu kosu ne preporučuju ženama sa veoma okruglim licem jer će kontrast između boje kože i kose naglasiti njen oblik. Postoji rizik da ćete tada izgledati "punije" nego što zapravo jeste. Stručnjaci kažu da je dobar primer Selena Gomez, koja se uglavnom vezuje za tamnu kosu, ali kada je jedno vreme imala plavu, njeno lice je poprimilo sasvim druge crte.

Stil / Mondo.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs