"Video sam tunel, ali ne i svetlo": Čuveni glumac progovorio o svojoj kliničkoj smrti i o 20 dana provedenih u komi

Čuveni glumac otvorio je dušu o kliničkoj smrti koju je doživeo u aprilu prošle godine, kada je dobio jake glavobolje i proveo 20 dana u komi.

Celebrities
"Video sam tunel, ali ne i svetlo": Čuveni glumac progovorio o svojoj kliničkoj smrti i o 20 dana provedenih u komi
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čuveni glumac Džejmi Foks je konačno prekinuo ćutanje o tome šta je dovelo do njegove misteriozne hospitalizacije u aprilu 2023.

Pedesetšestogodišnjak je hospitalizovan zbog neodređenog problema dok je snimao "Povratak u akciju" sa Kameron Dijaz u Atlanti, a zvezda je kasnije otkrila da nije mogao da hoda i da je "video tunel", ali ne i "svetlo" dok se borio za život.

Foks je snimljen u Feniksu kako otvoreno pred fanovima govori o svojoj hitnoj medicinskoj intervenciji, otkrivajući da je počelo sa "jakom glavoboljom" zbog koje je "tražio Advil" - pre nego što se probudio skoro tri nedelje kasnije bez sećanja na ono što se dogodilo.

Oskarovac je pucnuo prstima i rekao: "Bio sam 20 dana u komi", dok su fanovi oko njega stajali, i dodao d se "ničega ne seća".

Foks je rekao da su ga sestra i ćerka odvele kod njegovog "prvog doktora" koji je rekao da mu se nšeto događa sa gčlavom i da uopšte nije u redu.

Džejmi Foks
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Foks je takođe podelio svoje pohvale i zahvalnost za svoju porodicu, uključujući njegovu sestru i ćerku, za to kako su pomogli da se brine o njemu dok se oporavljao.

Neimenovani izvor je rekao za "Ju-es vikli" da je "Džejmiju mnogo bolje" i da "ponovo počinje da se oseća kao on sam. On nije dobro 100 posto i još uvek ide otežano, ali je definitivno na putu oporavka."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs