Šokiraće vas kakve nekretnine ima Dragan Stojković Piksi: Od stana u Parizu zastaje dah, a u Beogradu ima najlepšu vilu

Dragan Stojković Piksi tokom svoje veoma uspešne karijere pametno je ulagao nova, te sada raspolaže brojnih nekretninama.

Celebrities
16:17h
Šokiraće vas kakve nekretnine ima Dragan Stojković Piksi: Od stana u Parizu zastaje dah, a u Beogradu ima najlepšu vilu
Foto: Naoki Morita / AFLO / Profimedia

Iako mu je pozicija selektora fudbalske reprezebtacije na klimavim nogama, Dragan Stojković Piksi,nedavno je istakao da od funkcije u FSS - ne živi, što je kristalno, jer na njegovoj imovinskoj karti ima svašta - od luksuzne vile, preko stanova, do skupocenih kola. Naime, nakon imresivne igračke karijere, posvetio je trenerskim poslovima, te je nastavio odlično da zarađuje i nakon okončavanja profesionalnog angažmana.

Međutim, malo je poznato da je Stojković, osim baratanja loptom, ozbiljan mag za nekretnine. Mnogo novca je, naime, ulagao u kupovinu skupocenih kuća, stanova i drugih objekata koje bi potom prodao za višestruko više novca. Ali je mnoge od njih umeo i da zadrži za sebe i svoju porodicu.

Dragan Stojković Piksi
foto: ATA Images

Osim porodične kuće u Nišu, gde živi njegova majka, poznato je da Piksi ima vilu u strogom centru Beograda.

- Kuća ima 246 kvadratnih metara i tri sprata. Renoviranje je odrađeno tako da je svaki sprat kao poseban stan. Piksi se odlučio na tu varijantu kako bi njegove ćerke Anja i Andrea imale svoj prostor kad dođu u Beograd - saznali su domaći mediji jednom prilikom o vili na Dorćolu, u Siminoj ulici.

Dragan Stojković Piksi
foto: Kurir sport

Prethodno, nakon dve godine provedene u Kini, Stojković je preuzeo kormilo selekcije Srbije i negde baš u tom periodu rešio da proda vilu na Dedinju. Kupac je takođe iz sveta fudbalera, a u pitanju je bivši reprezentativac Duško Tošić.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram - karleusastar

A trenutno u njoj živi pevačica Jelena Karleuša sa ćerkama. Ovu nekretninu na nekoliko spratova do tada su izdavali jednoj ambasadi.

Sa suprugom Snežanom se tada seli u velelepnu vilu u samom srcu prestonice, koja se godinama nalazi u njihovom vlasništvu. Novac od prodaje kuće na Dedinju rešili su da ulože upravo u zdanje u centru, pa su zato pomoćne prostorije koje se nalaze u zadnjem delu dvorišta srušili.

Piksijev luksuzni dom sada izgleda potpuno drugačije. Okrečena je u belo, ima veliku kapiju i rasvetu u dvorištu.

Od nekretnina u Draganovom posedu nalaze se još neki atraktivni objekti. Navodno, on je vlasnik vile u Majamiju, te lukszuznog stana u centru Pariza.

Stan u Francuskoj prestonici, čiji izgled ostavlja bez daha, Piksi izdaje turistima. Porodica Stojković poseduje stan od 60 kvadrata koji se nalazi u najlepšem delu Pariza, a isti rentira njihov sin Marko Stojković preko popularne aplikacije za izdavanje nekretnina.

Dragan Stojković Piksi
foto: Printscreen Instagram

U opisu dvosobnog Piksijevog stana stoji da se nalazi u luksuznoj zgradi, te da je opremljen po svetskim standardima. Dnevna soba kao i veći deo stana čini luksuzni nameštaj brenda "Fendi", televizor koji prikazuje sliku u 4K rezoluciji, a kupatilo je celo u mermeru. Podno grejanje postoji u većem delu stana, naglašeno je u opisu. Stan se nalazi na samo nekoliko koraka od čuvenog hotela "Plaza Athenee".

Takođe, Piksi poseduje plac na crnogorskom primorju, konkretno na Rosama, gde je navodno iskeširao oko dva miliona evra za zemlju.

Stil / Republika / Puls / Mondo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs