NIJE BILO USPEŠNIJE I SPOSOBNIJE ŽENE OD NJE, A NESREĆNIJE U LJUBAVI: Ko je nju kleo, nije dangubio

Ljubavni život Tejlor Svift prepun je tužnih detalja, a za nju se često komentariše "ko ju je kleo, nije dangubio".

Celebrities
NIJE BILO USPEŠNIJE I SPOSOBNIJE ŽENE OD NJE, A NESREĆNIJE U LJUBAVI: Ko je nju kleo, nije dangubio
Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka pop zvezda Tejlor Svift i igrač američkog fudbala Trevis Kelsi prvi put su zajedno otišli ​​na odmor. Njih dvoje su maksimalno uživali u suncu i mazili se na plaži na egzotičnim Bahamima. Par se nije odvajao, dok su sve vreme razmenjivali nežnosti.

Čini se da je Tejlor konačno pronašla sreću u ljubavi, budući da je uvek bivala iskorištena i odbačena. Karijera joj je i te kako išla od ruke, te je dobitnica brojnih nagrada. Međutim, u ljubavi se nije proslavila, a mnogi su mislili da nikada neće naći srodnu dušu.

Tejlor Svift
foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prvu romansu doživela je s 18 godina, kad se ludo zaljubila Džoa Jonasa, pevača grupe The Jonas Brothers, koji joj je poruku da je ostavlja poslao mobilnim - tokom razgovora koji je trajao manje od pola minute. Raskid ju je toliko povredio da mu je posvetila pesmu "Forever & Always", u kojoj govori o njegovom prekršenom obećanju.

Tejlor Svift, Kelvin Haris
foto: Profimedia

- Uvek pišem pesme o svom životu. Ako ste loši prema meni, napisaću pesmu o vama i neće vam se svideti. Nikad mi nije bio problem da pišem o detaljima privatnog života, ali ne želim o tome da pričam u intervjuima. Smešno mi je što svi žele da znaju takve stvari jer sam zapravo često sama. Imam fobiju od pogrešnih veza pa čim shvatim da ne vode nigde - prekidam. Nikada nisam gubila vreme s pogrešnom osobom, i na to sam ponosna. Što si duže u lošoj vezi, to više propuštaš šansu da upoznaš onog pravog", objasnila je tada svoje stavove Tejlor.

Potom su usledili srceparajući ljubavni brodolomi sa: Tejlorom Lautnerom, Džonom Mejerom, Džejkom Džilenholom, Konorom Kenedijem, Harijem Stajlsom, Kelvinom Harisom, Tomom Hidlestonom.

Tejlor Svift
foto: Profimedia

Mnogi su mislili da se konačno skrasila pored britanskog glumca Džoa Alvejna. Tejlor se uz njega smirila i emocionalno sazrela, te više nije bila meta novinske naslove pričama o propalim vezama, zbog čega su je u medijima godinama zvali "zaljubljiva devojčica iz Pensilvanije".

Upoznala ih je njena prijateljica, glumica Ema Stoun, koja je s njim snimala film "Miljenica" i zaključila da su rođeni jedno za drugo. Ispostavile se na kraju da to, ipak, nije tačno.

1 / 11 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da ima opet novog dečka! Naime, reč je o fudbaleru Tervisu Kelsiju, koji je prati svuda u stopu. Mada se dugo šuškalo o njihovog romansi, jer se Tejlor pojavila i na utakmici i navijala sa njegovom mamom, par nije odmah potvrdio glasine. Međutim, počeli su zajedno da izlaze na javna mesta, te tako potvrdili glasine.

Čini se da je Tejlor konačno ispunjena i da je našla "onog pravog".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs