NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU NE ZNA ZA SIROTINJU: Njeno ime je zakonom zaštićeno i puna je kao BROD

Najbogatija devojčica na svetu živi veoma luksuzno, a za sirotinju ni ne zna.

Celebrities
NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU NE ZNA ZA SIROTINJU: Njeno ime je zakonom zaštićeno i puna je kao BROD
Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimediaž

Džej Zi je na 66. dodeli Gremija u Los Anđelesu osvojio nagradu Global Impact, a tom prilikom zasenila ga je njegova pratnja, dvanaestogodišnja ćerka Blu Ajvi.

Inače, Blu Ajvi nalazi se u top 5 najbogatijih devojčica na svetu, anjeno ime je zakonom zaštićeno, što znači da niko više ne sme tako da se zove.

Ona na svom bankovnom računu ima oko 800 miliona dolara, prema Forbsu, a taj novac je zaradila tako što se pojavila u spotovima i pesmama svojih roditelja.

Blu Ajvi, Blu Ajvi Karter
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Naime, imala je samo tri godine, kada se pojavila kao deo hora u pesmi Up&Up benda Koldplej, a sa osam godina je otpevala pesmu Brown Skin Girl, za šta je dobila mnogo priznanja, uključući BET nagradu. Čitala je i jednu audio knjigu, za šta se spekulisalo da je moglo da joj donese i Gremija, kog je i dobila za pesmu Brown Skin Girl, a više puta smo je videli u Bijonsinim spotovima.

Kada je imala samo par dana, njen glas, tj plač je korišten za pesmu njenog oca a magazin Tajms ju je tada nazvao "najpopularnijom bebom na svetu".

Kada se rodila i kada su roditelji objavili da su dobili ćerku koja će se zvati Blu Ajvi, svi su se pitali odakle im to ime. A onda se pročulo da je par bio na letovanju u Hrvatskoj na Hvaru te da su se oduševili sa plavim bršljanom koji tamo raste i tako su smislili ime za svoje dete. Ime je odmah zaštićeno, tako da se niko više tako ne sme zvati, a njena majka je na nekoliko svojih poslovnih poduhvata stavila upravo neobično ime svoje ćerke što je rezultiralo neverovatnim uspehom i porastom bogatstva ove dvanaestogodišnje devojčice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs