UNUKA NAJBOGATIJE HRVATICE IMA ŽIVOT KAKAV BI MNOGI POŽELELI: Luksuz je njena svakodnevica a svaki dan ispunjen hobijima

Ko je unuka najbogatije Hrvatice koja živi u luksuzu kakav je teško i zamisliti.

Celebrities
Autor:
UNUKA NAJBOGATIJE HRVATICE IMA ŽIVOT KAKAV BI MNOGI POŽELELI: Luksuz je njena svakodnevica a svaki dan ispunjen hobijima
Ko je Tea Slavica?, Foto: printscreen/instagram/tea_slavica

Tea Slavica, nekadašnja manekenka koja se sada posvetila studijama međunarodnog poslovanja na privatnom fakultetu. Ona je i unuka najbogatije Hrvatice, Zdenke Infeld, te bivša devojka fudbalera Dinama, Bruna Petkovića.

Njih dvoje su bili poznati kao "zvezdani par", a Bruno je isticao da mu je Tea najveća podrška, uz porodicu. Međutim, njihova veza se naprasno okončala pre par godina.

Tea je obrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža, ali je nastavila da bude aktivna online, posebno na Instagramu, gde je prati skoro 15.000 ljudi.

Kao kontrolorka finansija u porodičnoj firmi, bivša manekenka, nekadašnja devojka fudbalera, ljubiteljka konja i unuka najbogatije Hrvatice, Tea ima interesantnu biografiju.

Zaljubljenik je u modu a svoje interesantne odevne kombinacije sa pratiocima veoma često deli putem društvene mreže Instagram.

Neretko kači fotografije i sa različitih tropskih destinacija gde maksimalno uživa u istraživanju novih predela.

Ali voli i da pozira u jednom posebnom prostoru – bakinoj galeriji. Njena baka Zdenka Infeld je vrlo uspešna poslovna žena koja vodi veliki biznis u Austriji i Danskoj i ima preko 200 zaposlenih.

Njena firma je jedan od vodećih proizvođača žica za gudačke instrumente na svetu. Osim toga, poseduje zbirku od preko 14.000 slika, među kojima su dela Pikasa, Klimta, Dalija, Kokoške i brojnih drugih, prenosi Zadovoljna.rs

Zanimljivo je da je prava zavisnica od adrenalinskih sportova a posebno obožava cross country jahanje.

Jahanje je moja ljubav od djetinjstva. Nisam imala lutke i barbike kao druge devojčice, moje su igračke uvek bili konji, plišani, plastični… A onda mi je, kada sam imala 15 godina, baka ispunila želju i kupila konja. Pre toga sam se već tri godine bavila jahanjem engleskih konja, čak sam i pala s jednog. Digla sam se i nisam imala teže povrede, ali mama nije bila presrećna i nije htela da se profesionalno bavim jahanjem“, rekla je pre par godina za Jutarnji.hr.

Ipak, Tea danas uživa pored svoje ljubimice, kobile Spajsi. „Trudim se da dolazim u konjički klub što češće. Tada jašem oko sat vremena, ali uvek dođem ranije da ju očetkam, očistim joj kopita i očešljam grivu“, rekla je Tea, koja zna da jaše i bez sedla, a sa samo dve godine je već stala na skije.

Bavila se i tenisom od svoje pete godine, pa do kraja srednje škole, kada je svaki dan po četiri sata imala treninge, a onda ju je zaokupio fakultet. Pohađala je privatnu gimnaziju Benedikta Kotruljevića, te otišla na studije međunarodnog poslovanja na Rochester Institute of Technology u Zagrebu.

Bavila sam se nizom sportova – tenisom, plesom, jahanjem, veslanjem, skijanjem, bordujem, ali škola i faks su mi uvek na prvom mestu. Više se vidim u biznisu jer me to najviše zanima. Volela bih da se usmerim na područje finansija. Nadam se da ću se prvo sama dokazati u tom svetu, a kada postignem uspehe, nastaviću da radim u porodičnoj kompaniji“, otkrila je tada Tea. A kako pokazuje njen LinkedIn profil, ona je to i uspela i bavi se finansijama u bakinoj firmi.

(Stil/Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs