Krenulo joj

Kim Kardašijan u lateksu i providnom: Proglašena za ženu godine (FOTO, VIDEO)

Starleta su najavili kao kraljicu društvenih mreža i najpoznatiju ženu sveta, ali su joj na kraju uručili tuđu nagradu
Celebrities
17:44h Autor:
Kim Kardašijan u lateksu i providnom: Proglašena za ženu godine (FOTO, VIDEO)
Foto: AP

Starleta Kim Kardašijan privukla je poglede i objektive fotoaparata na godišnjoj dodeli nagrada magazina "GQ" u bodiju dubokog dekoltea, preko kog je obukla dugačku suknju brenda "Ralph&Russo", sa prednjim izrazom do iznad kolena.

Inače, suknja je nastala od haljine, koju je Kim prekrojila po svom ukusu.

Starleta se pojavila na dodeli nagrada u društvu supruga, repera Kanjea Vesta, a zajedno su se smejali svo vreme. Kanje nije mogao da odvoji ruke od nje, a počastio ju je velikim poljupcem u trenutku kada je trebalo da izađe na binu.

Zašto se Kim Kardašijan prepala kada se našla pored supermodela, saznajte OVDE.

Kim je posvetila nagradu svom suprugu, ali se pomalo iznervirala videvši da su organizatori izostavili njeno udato prezime.

"Ja sam Kim Kardašijan VEST" - naglasila je starleta suprugovo prezime, a zatim nastavila: "Želim da se zahvalim magazinu "GQ" što su me proglasili Ženom godine, ali moj muž me zapravo čini Ženom godine svaki dan" - bila je kratka Kim.

Međutim, ponosna vlasnica titule našla se u čudu u trenutku kada je shvatila da u rukama drži pogrešnu nagradu! Tridesettrogodišnjoj Kim je greškom u ruke dospela nagrada za Solo pevača godine, koja je zapravo bila namenjena Farelu Vilijamsu!

Kako je izgledala Kim Kardašijan u korsetu i svilenom ogrtaču, pogledajte OVDE.

Ovu grešku niko nije otkrio odmah, Kim se fotografisala sa Vilijamsovom nagradom i sve dok nije došla u bekstejdž i počela da daje intervju, starleta se i dalje ponosno šetala, noseći tuđu titulu u rukama.

http://www.youtube.com/watch?v=XlEvsHNUM78

"Piše da je za Farela! Slikala sam se sa ovim, nadam se da niko neće primetiti" - šaljivo je rekla Kim kada je shvatila da je u pitanju zabuna.

Koju knjigu će uskoro izdati Kim Kardašijan, saznajte OVDE.

Nije tako čudno što zvezde odu kući sa pogrešnom nagradom - to je incident koji se stalno ponavlja na godišnjim ceremonijama. Domaćin ceremonije, Džejms Nesbit, objasnio je situaciju:

"Redosled je promenjen u poslednjem minutu, pa je nekoliko nagrađenih dobilo tuđi trofej. Ko želi da dobije svoju nagradu, neka razgovara sa urednikom "GQ", Dilanom Džonsom" - rekao je Nesbit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs