Salve uvreda: Trudnu Nikolinu Pišek napali na društvenim mrežama!

Voditeljka je ponosno objavila fotografije na kojima se vidi njen trudnički stomak, nakon čega su usledili brojni ružni komentari
Celebrities
23:20h Autor:
Salve uvreda: Trudnu Nikolinu Pišek napali na društvenim mrežama!
Foto: Kurir

Voditeljka Nikolina Pišek objavila je na svom Fejsbuk profilu fotografije sa svojim zaobljenim stomačićem, ali je ponosnu buduću mamu sačekala salva uvreda njenih "prijatelja".

"Gde ti je dete, brižna majko?" - pitala je jedna starija gospođa, što je voditeljku iznerviralo, pa joj je odgovorila:

"Jedno u meni, drugo sa mnom, prebrižna Milodarka, beri svoju brigu, ženo i meti svoj prag. Da imaš iole obraza, ne bi se skrivala iza lažnog imena. Ako je to tvoje pravo ime, oprosti, moje saučešće".

Mnogi su joj poručili da se vrati u lepu njihovu, aludirajući da treba da napusti Srbiju i vrati se u Hrvatsku, ne birajući reči kojima će je počastiti.

Kako se Nikolina Pišek provodila na medenom mesecu, pogledajte OVDE.

- Lako je biti sponzoruša i dati svoju zadnjicu pod kiriju - samo je jedan od nepristojnih komentara koje je ostavio jedan od muškaraca na njenom profilu.

Iako se Nikolina više nije oglašavala, verovatno vođena poukom „da se ne spušta se na njihov nivo“, salve uvreda su se nastavile.

Podsećanja radi, Nikolinina ćerka iz prvog braka, koja ima 16 godina, školuje se i živi u Zagrebu, a Nikolina koristi svaku slobodnu priliku da je poseti ili pozove u Beograd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs