250 miliona dolara

KO ĆE DOBITI MILIONSKO BOGATSTVO: Testament Brusa Vilisa napraviće veliki RAZDOR među sestrama? U opticaju su i 2 ŽENE

Detalji testamenta Brusa Vilisa zaintrigirali su javnost, te su se odmah pokrenule spekulacije.

Celebrities
14:35h Autor:
KO ĆE DOBITI MILIONSKO BOGATSTVO: Testament Brusa Vilisa napraviće veliki RAZDOR među sestrama? U opticaju su i 2 ŽENE
Detalji testamenta Brusa Vilisa, Foto: Profimedia

Nakon nedavnog saopštenja da slavni glumac Brus Vilis boluje od afazije, retke bolesti mozga, javnost je bila šokirana. Glumac je tom prilikom sastavio novi testament u kojem se navodi kako će raspodeliti bogatstvo čija je neto vrednost 250 miliona dolara.

Kako Radar online prenosi, u trci za njegovo nasledstvo našle su su njegove dve supruge i četiri ćerke. Naime, kako je navedeno, glumac je odlučio svaka od njegovih ćerki koje je dobio u braku sa glumicom Demi Mur dobije po milion dolara.

Brus Vilis i Demi Mur
Brus Vilis i Demi Murfoto: Profimedia

Međutim, najveći deo bogatstva pripašće sadašnjoj ženi, Emi Heming Vilis i njighovim ćerkama Mejbel (10) i Evelin (8). Razlog zbog kojeg su ćerke iz njegovog drugog braka dobile većinski deo, navodno jeste jer je Demi Mur materijalno obezbeđena i samim tim će moći da obezbedi i njihove ćerke.

1 / 11 Foto: Profimedia

"On veruje da su Rumer, Skaut i Talula tokom svog života dobijale najbolje od onoga što se može finansijski ponuditi. Brusov testament je zapravo prepravljen pre mnogo godina, nakon što se oženio Emom 2009. godine, izmenjen je kada su deca rođena, a zatim ponovo kada je bilo jasno da je Brusovo zdravlje narušeno", rekao je dobro obavešten izvor za pomenuti medij.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs