Neverovatno

Nikola Sarkozi ostavio haos za sobom u Jelisejskoj palati: Njegovi psi vandalizovali zdanje!

Sarkozijeva čivava Tumi i labradori Klara i Dambldor ponašali su se kao pravi vandali, oštetivši vredan nameštaj predsedničke palate u vrednosti od nekoliko hiljada evra
Celebrities 19.07.2014. - 18:57h Autor: Tanjug
Foto: AP

Kućni ljubimci bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija za sobom nisu ostavili samo lepe uspomene kada su zajedno sa svojim vlasnikom napustili Jelisejsku palatu. Prema pisanju francuske štampe, Sarkozijeva čivava Tumi i labradori Klara i Dambldor ponašali su se kao pravi vandali, oštetivši vredan nameštaj predsedničke palate u vrednosti od nekoliko hiljada evra.

 

"Jako su dobri. Zaista su zlatni", izjavio je u maju 2009. godine Sarkozi u intervjuu ženskom časopisu Femme Actuelle. Tada, međutim, nije rekao da im je glavna zabava da oštre zube na nogama fotelja i sofa i zapišavaju tepihe i presvlake.

 

Posebno je stradao nameštaj u "Srebrnom salonu", istorijskoj sali u kojoj je 1815. Napoleon potpisao svoju abdikaciju i u kojoj je predsednik Feliks For umro 1899. od srčanog udara na rukama svoje ljubavnice, piše sajt Mediapart.

 

"Bilo je potrebno angažovati nekoliko zanatskih radionica da bi se popravila šteta", saopštila je služba zadužena za održavanje i restauraciju nameštaja Jelisejske palate, navodeći da troškovi prevazilaze 6.600 evra.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...