jelenina majka otkrila

OVO JE RAZLOG SVAĐE JELENE JANKOVIĆ I ANE IVANOVIĆ: Istina je izašla na videlo!


Odnos Ane Ivanović i Jelene Janković bio je opterećen mnogim stvarima!

Celebrities
Autor:
zašto su jelena janković i ana ivanović u svađi, Foto: Profimedia

Ana Ivanović i Jelena Janković privele su kraju svoje profesionalne teniske karijere, iako Jelena to nikada nije zvanično učinila. Međutim, mnogi se pitaju kako izgleda njihov odnos i da li su uspešno zakopane navodne ratne sekire koje su između njih dve postojale.

Čini se da danas odnos Ane Ivanović i Jelene Janković uopšte ni ne postoji što je za njih možda i najbolje, a evidentno je da je svaka pošla svojim putem.

Odnedavno imaju i nešto zajedničko, budući da je nakon Ane i Jelena formirala porodicu i rodila dete. Međutim, nekada nije bilo tako mirno između njih dve, štaviše, neretko je bilo pravih ekslopozija, naročito kada bi se u sve umešala Jelenina mama.

Upravo Snežana Janković smatra se osobom koja je umnogome uticala na odnos Ane Ivanović i Jelene Janković. Mnogi pamte njenu kritiku na Anin račun kada je naša teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vreme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju.

- Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Ana Ivanović i Jelena Janković
foto: Profimedia

Bila je to jedna od otrovnih strelica upućenih prema Ani, a kao rezultat godinama kasnije Jelena nije bila pozvana na Anino venčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom. Upitana da to prokomentariše, Jelena Janković je iskreno odgovorila.

- Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje venčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima delimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom venčanju - poručila je Jelena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...