iskrena do srži

NATAŠA NINKOVIĆ: Preosetljiva sam, uporedo teška kao 3 tuča!

Glumica Nataša Ninković je sa svojim suprugom Nenadom Šarencom 11 godina u braku, ali par je mnogo ranije započeo zajednički život i dobio blizance Luku i Matiju. Odluku da opštinski ozvaniče svoju ljubav doneli je kada su naslednici krenuli u treći razred osnovne škole.

Celebrities
14:21h Autor:
NATAŠA NINKOVIĆ: Preosetljiva sam, uporedo teška kao 3 tuča!
Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Kao i svaki drugi bračni par, i Nataša Ninković i Nenad Šarenac zajedno su prošli kroz nedaće. Bilo je svega- ljubavi, briga, kompromisa, razmirica, o kojima je glumica svojevremeno pričala i za medije.

- Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u g...Preosetljiva sam, uporedo teška, ne ko jedan nego ko tri tuča - ispričala je jednom za Story , a potom se dotakla i odnosa sa mužem.

- Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini - izjavila je.

Brak Nataše Ninković istina nije uvek bio skladan, što je normalno i slučaj je kod većine parova. Međutim, s godinama su uspeli da pomire senzibilitete i spoje različitosti.

Najviše im prija i raduje ih odlazak u vikendicu Natašinog prijatelja i kolege Vojina Ćetkovića. Tamo uče da pecaju, uživaju u cvrkutu ptica i pogledu na reku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs