Pokrenuta peticija da se Modelsici vrati kćerka

Sindi dirnuta podrškom javnosti: Svi znaju da ja ginem za moju kćerku!

Ivani Stamenković je odlukom suda oduzeto starateljstvo nad četvorogodišnjom kćerkicom i od tada je pokrenuta peticija na internetu da se dete vrati majci
Celebrities
08:16h Autor:
Sindi dirnuta podrškom javnosti: Svi znaju da ja ginem za moju kćerku!
Foto: Kurir Arhiva

Pokrenuta peticija da se Sindi vrati njeno dete. Ivana Stamenković u najtežim životnim trenucima nije sama. Pored podrške koju dobija od roditelja, sestre Nevene Adžemović i prijatelja, uz bivšu „modelsicu“ su i mnogi ljudi koje čak i ne poznaje, ali i bivši dečko Uroš Ćertić.

Otkako se saznalo da je Treći osnovni sud u Beogradu doneo odluku da njenu četvorogodišnju ćerku Petru dodeli Ivaninom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, na internetu je pokrenuta peticija sa ciljem da se bivšoj manekenki pomogne u borbi za dete. Narod je uz nju jer je Sindi u braku trpela fizičku torturu. U prilog tome idu i medicinski izveštaji, reč sudskog veštaka i fotografije na kojima se vide povrede na njenom licu.

Peticiju je za manje od jednog dana potpisalo 300 korisnika društvenih mreža.

- Da se mala Petra vrati mami Ivani. Otac se ne brine o detetu, već njegovi roditelji. Dete treba da bude uz majku, a ne da ga čuvaju baba i deda. Petra da bude sa svojom mamom - stoji u tekstu peticije.

Sindi je dirnuta gestom internet zajednice.

- Drago mi je da još postoje dobri ljudi. Teško mi je i već noćima ne spavam jer se brinem za Petru. Mog anđela sam samo jednom čula - kaže Sindi i dodaje:

- Nisam iznenađenja podrškom mog bivšeg dečka Uroša Ćetrića. On poznaje Petru i zna kakva je naša situaciju, kao i da ginem za nju. Podrške su mi dale koleginice iz grupe. Stalno sam na vezi s Nađom i sestrom Nevenom.

Ivana je tužila Nikolu zbog nasilja u porodici, a on je nekoliko puta izbegao da iznese svoju odbranu. Tužila je i sudiju koji je doneo, kako mnogi misle, sramnu odluku, a više o ovoj temi možete da pročitate na kurir-info.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs