Iskreno

Ceca: Naši muškarci su pravi muškarci!

Folk pevačica je otkrila da namerava da priredi žurku za rođendan, te da su za nju naši momci najbolji na svetu
Celebrities
21:58h Autor:
Ceca: Naši muškarci su pravi muškarci!
Foto: Kurir

Ceca Ražnatović je otkrila detalje o svom rođendanu koji će biti 14. juna. Na pitanje da li sprema neku proslavu i kako će sve to izgledati, evo šta je Ceca rekla:

- Na rođendan sam pozvala sve prijatelje sa kojima sam bliska ali sve ovo se dešava na nagovor moje dece. Ne bih ja ništa pravila i prošle godine su negodovali zašto nisam napravila rođendansku žurku, ali stvarno sam bila prepuna obaveza pred koncert na Ušću. Tada mi žurka uopšte nije padala na pamet, ali sada su toliko insistirali, čak su mesec dana pre mog rođendana počeli da forsiraju to – kaže pevačica.

Voditelj jedne emisije je otkrio pevačici da je njena kuma Viki Miljković jednom prilikom otkrila da bi rado nabacila Ceci Turčina Bali-bega, a na pitanje šta misli o njemu kao rođendanskom poklonu Ceca se prvo zagonetno nasmejala i zapevala pesmu Saše Matića "Poklonite mi nju za rođendan".

- Komentarisala sam i Breda Pita i Bali-bega ali znate kako, ja sam lokal patriota i naši muškarci ne mogu da se porede ni sa kim. Naši muškarci su pravi muškarci – dodaje Svetlana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs