lucija šerbedžija

SLOMILA OBA KUKA, POGODILA JE DEPRESIJA, ALI ONDA SE DIGLA IZ PONORA: Ovo je ćerka Radeta Šerbedžije! (FOTO)

Ćerka Radeta Šerbedžija, Lucija progovorila o teškom periodu koji je iza nje

Celebrities
Autor:
SLOMILA OBA KUKA, POGODILA JE DEPRESIJA, ALI ONDA SE DIGLA IZ PONORA: Ovo je ćerka Radeta Šerbedžije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Proslavljeni glumac Rade Šerbedžija ima petoro dece- četiri ćerke i jednog sina.

Ćerka Lucija Šerbedžija (48) krenula je očevim stopama i poznata je glumica, a bavi se i muzikom. Međutim, suočila se i sa ozbiljnim teškoćama.

U poslednjih pet godina slomila je oba kuka – najpre joj je pukao jedan, nekoliko godina kasnije i drugi, pa u šali kaže da je sad “izbalansirana”.

Osim toga, poput mnogih, na početku pandemije korona virusa upala je u depresiju.

- Protekli meseci su bili teški. Ali život me je naučio da se uvek trudim da budem pozitivna i da vidim svetlo. Ako pada kiša, kažem, super, automobil mi se pere. Bila sam nedonošče, prerano sam se rodila i jedva preživela, navikla sam se na borbu. Zato i sada mnogo radim na sebi - rekla je i dodala da se bavi planinarenjem i meditacijom.

Na sreću, Lucija je uspela da se izbori sa mentalim poteškoćama, okrenula je novi list i uskoro će izdati album sa deset pesama.

- Nije bilo lako da počnem da pišem. Ipak, rekla sam sama sebi, Lucija, moraš krenuti. Zamisli najlepšu ljubavnu pesmu na papiru koju si ikada pročitala i kreni. I tada sam shvatila da je poenta u jednostavnosti i igri rečima - ispričala je glumica za "Jutarnji list" i dodala:

- Volim da pevam, oduvek. Ima u tome nešto zanimljivo, pevači uvek vole da glume, a glumci da pevaju. Muzika mi je izuzetno važna u životu, pevanje mi je neizmerna radost, no još nikad nisam napravila ovako značajan korak, tako da se radujem.

Inače, Lucija je bila u braku sa beogradskim glumcem i rediteljem Filipom Gajićem, sa kojim ima dvoje dece, sina Sergeja i ćerku Anastasiju. Razveli su se 2019. posle osam godina braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs