ČESTITAMO

13 MILIONA LAJKOVA ZA SAT VREMENA: Da li se svet toliko obradovao što je Ronaldova verenica trudna!?(FOTO)

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez objavili su, iz kreveta da čekaju bizance!

Celebrities
18:27h Autor:
13 MILIONA LAJKOVA ZA SAT VREMENA: Da li se svet toliko obradovao što je Ronaldova verenica trudna!?(FOTO)
Foto: Profimedia

Lepa verenica proslavljenog fudbalera je u drugom stanju i par očekuje blizance. To su svojim fanovima saopštili preko Instagrama, uz slike sa ultrazvuka, a vest je prikupila za sat vremena neverovatnih 13 miliona lajkova!

"Presrećni smo što možemo da objavimo - očekujemo blizance", reči su kojima su se Kristijano Ronaldo i njegova verenica Heorhina obratili pratiocima na Instagramu, prenosi Lepa i Srećna.

KAD UHVATIŠ BOGATOG DEČKA, SVA VRATA TI SE OTVORE: Pre njega je radila kao prodavačica,sad dobija ponude iz snova!(FOTO)

Uz ponosnu rečenicu "Srca su nam puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo", njih dvoje su objavili i sliku sa ultrazvuka kojim potvrđuju Heorhininu trudnoću. Nije prošlo ni dvadeset pet minuta, a objava je zasuta milionima lajkova - bilo ih je više od pet miliona. Kristijano nije samo čuveni fudbaler, već i influenser najvišeg ranga - prati ga 360 miliona obožavalaca!

Ronaldo je inače uvek isticao da je najsrećniji kad je okružen svojom decom. "Život bez njih mi ništa ne znači. Želim da imam sedmoro dece", otkrio je svojevremeno slavni fudbaler. Sa svojom Heorhinom on već ima ćerkicu Alanu Martinu koja je, inače, njegovo četvrto dete.

Blizance Evu Mariju i Matea, kao i najstarijeg sina Kristijana Ronalda juniora su rodile surogat majke čiji identitet slavni CR nikad nije otkrio.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs