Nakon opštine, venčali se i u crkvi

TONI CETINSKI SE OŽENIO PO TREĆI PUT: Ovo je njegova 15 godina mlađa supruga Dubravka! (FOTO)

Srećna mlada pozirala je u raskošnoj venčanici

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Oženio se Toni Cetinski (53) i to po treći put!

Toni Cetinski objavio je fotografiju sa 15 godina mlađom suprugom Dubravkom koja je pozirala u raskošnoj venčanici. Par je očigledno želeo da svoj brak podigne na još veći nivo, pa su se posle građanskog venčanja, koje je bilo 2016. godine, jedno drugom na večnu ljubav sada zarekli i pred bogom.

"Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju", stoji u Tonijevoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, pevač je nedavno postao deda, a srećne vesti oduševljeno je podelio sa čitavim svetom. Pre Dubravke, Toni je bio u braku sa Antonelom Butigan, a zatimi sa Ivanom Nobilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...