Strašno

SIN MARINE TUCAKOVIĆ ALARMIRAO JAVNOST: Pomoć! Majka ima teška gušenja!

Milan Laća Radulović ovo je objavio na društvenoj mreži Tviter

Celebrities
13:13h Autor:
SIN MARINE TUCAKOVIĆ ALARMIRAO JAVNOST: Pomoć! Majka ima teška gušenja!
Foto: ATA Images

Kompozitor Milan Laća Radulović oglasio se na društvenoj mreži Tviter, gde je naveo da je njegovoj majci, tekstopiscu Marini Tucaković, pozlilo i da joj je hitno potrebna pomoć.

"Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam," napisao je Milan Laća Radulović.

Podsetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom.

"Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko," rekla je nedavno Marina.

Ona je tom prilikom otkrila i gde se leči, i da li je pogađa što je neke javne ličnosti ne zovu.

"Lečim se ovde, na Institutu za onkologiju. Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno," ispričala je tada Tucakovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs