HRABRO

SUPRUGA MARKA KONA SE OPORAVLJA NAKON OPERACIJE RAKA DOJKE: Iz bolnice poslala snažnu poruku svim ženama!

Voditeljka se hrabro suočila sa zdravstvenim problemom, pa se ovim rečima obratila svima

Celebrities
Autor:
SUPRUGA MARKA KONA SE OPORAVLJA NAKON OPERACIJE RAKA DOJKE: Iz bolnice poslala snažnu poruku svim ženama!
Foto: Printscreen Youtube / Red TV

Milica Kon, voditeljka i supruga Marka Kona, odlučila je da otvoreno govori o borbi sa kancerom, sa kojim se suočila pre samo nekoliko dana. U želji da bude primer svim ženama i da brinu o svom zdravlju Milica je iz bolničke postelje objavila fotografiju na kojoj je pisao:

"Operacija je protekla savršeno, kao i celokupan boravak u KBC 'Bežanijska kosa'. Hvala do neba divnom dr Graniću i celokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor."

Milica je u intervjuu za Alo otkrila da je za kancer slučajno saznala.

"Zaista sam super, odlično se osećam zahvaljujući divnim doktorima i medicinskim radnicima. Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene", kaže voditeljka i naglašava:

"Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga."

Milica se još nalazi u bolnici i na oporavku, čeka rezultate, ali je sigurna da će sve biti u najboljem redu.

"Ne plašim se rezultata jer sam ubeđena da je sada sve dobro. Vode me samo pozitivne misli, gledam komedije i tako provodim vreme u postelji", zaključila je Milica Kon vedrim tonom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs