Neverovatno

Skandalozne veze su ih dovele do razlaza sa partnerkama: Milionski razvodi slavnih!

Cifre koje su morali da plate ušle su u istoriju, jer su oni napraavili takve skandale koje su ih baš koštali
Celebrities
02:20h
Foto: Reuters

Otkad je sveta i veka, dešavali su se skandali vezani za seks i preljubu i o njima se rado govorilo. U internet eri više ništa ne može da se sakrije duže od.... nekoliko minuta. Nekima od onih koji su uhvaćeni na delu, ne fali ni dlaka s glave (Bil Klinton), dok su neki skupo platili svoje egzibicije.

 

Bred Pit je tokom 80-ih i 90-ih imao običaj da stupa u vezu gotovo sa svakom partnerkom na filmu, pre nego što se 2000. godine oženio Dženifer Aniston. Pet godina kasnije, sa Anđelinom Džoli je snimao “Gospodin i gospođa Smit” i vratio se staroj navici. Posle zajedničkih fotografija objavljenih u štampi Dženifer je presavila tabak i podnela zahtev za razvod braka, koji je koštao 29 miliona dolara.

 

Majkl Džekson je od klinca koji skakuće u grupi “Džekson 5” do svakakvih priča koje su ga pratile i zbog kojih je čak išao i na sud, ne zna se koja ga je više koštala. Uglavnom, posle optužbi da je seksualno zlostavljao jednog dečaka koji je došao da prespava kod njega na imanju, Džekson je morao da plati odštetu od 35 miliona dolara.

 

Silvio Berluskoni, medijski mogul, i italijanski premijer sa čak tri mandata, bio je optužen za utaju poreza, plaćanja usluga maloletne prostitutke i zloupotrebu položaja, između ostalih stvari. Njegova supruga Veronika je dugo vremena trpela sve njegove ispade, ali je na kraju i ona zatražila razvod. Danas dobija dva miliona dolara mesečno.

 

Bivša košarkaška zvezda, Majkl Džordan, imao je ne male probleme sa ženama. Nekoliko meseci pre razvoda od supruge Huanite, u decembru 2006. godine, njegova bivša ljubavnica Karla Knafel podigla je veliku prašinu optuživši ga da joj je platio 250.000 dolara i obećao da će joj ukupno dati pet miliona dolara kako bi ćutala o njihovoj vezi. Huanita je posle razvoda dobila 168 miliona dolara, što je u to vreme bila rekordna cifra.

 

Tajger Vuds, zlatni dečko golfa, sa plavokosom suprugom uvek pored sebe, sve je krenulo naopako 2009. godine, kada su novine objavile da je imao aferu sa menadžerkom noćnog kluba. Ubrzo posle toga, javile su se desetine devojaka koje su tvrdile da su spavale sa njim. Vuds je izdavao saopštenje za saopštenjem, u kome je govorio da mu je žao zbog svega. Uglavnom, supruga Elin se iz cele zbrke izvukla bogatija za 250 miliona dolara.

 

Irina, supruga ruskog milijardera Romana Abramoviča, godine 2006. unajmila je dva najbolja londonska advokata za razvode, posle pisanja o Romanovoj vezi sa 25 godina starom manekenkom, Dašom Žukov. Mnogi su očekivali da će mu Irina uzeti milijarde, međutim, dobila je “samo” 300 miliona. Zašto “samo”? Pa zato što je ovaj momak u stanju da pet miliona dolara potroši za doček Nove godine.

 

Posle skandalozne vesti da glumac i bivši guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger ima sa kućnom pomoćnicom vanbračnog sina, njegova supruga Marija zatražila je razvod, i, pored razvoda, dobila i 375 miliona dolara. Švarcenegera je skandal koštao mnogo više, zato što mu je otkazano nekoliko ugovora za snimanje filmova.

 

Mel Gibson je bio miljenik publike sve do trenutka dok njegova supruga Robin, sa kojom je u braku bio 31 godinu, nije zatražila razvod zbog kompromitujućih fotografija glumca i Oksane Grigorjeve, ruske pijanistkinje. Potom je usledila vožnja u pijanom stanju, vređanje Jevreja i Meksikanaca, i, uglavnom, glumac je počeo da niže gafove. Brakorazvodna parnica od 400 miliona dolara, koliko je Robin dobila, ujedno je i najveća u istoriji Holivuda.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...