Hrabro

Kim Kardašijan se bori protiv rasizma: Shvatila sam da život nije uvek lep!

Kim je uvidela da postoji rasizam tek kada je rodila dete sa Kanje Vestom
Celebrities
08:14h Autor:
Kim Kardašijan se bori protiv rasizma: Shvatila sam da život nije uvek lep!
Foto: Instagram / Kim Kardašijan

Popularna starleta je odlučila da svoju slavu iskoristiti u prave svrhe, pa je poslala otvoreno pismo o rasizmu i diskriminaciji.Rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja je poreklom iz Jermenije, tvrdi da dok nije rodila ćerku Nort, čiji je otac Kanije Vest crnac, nikada nije doživela rasističke ispade.

Kim je ovim povodom na svom blogu objavila otvoreno pismo u kom se dotakla problema s kojim se susreće.

- Pre nego što sam dobila Nort nisam osetila rasizam i diskriminaciju na svojoj koži. To je i tema za koju se Kanije strastveno zalaže, ali uvek sam mislila da je to tuđa bitka. Ipak u poslednje vreme, doživela sam nekoliko neprijatnih situacija. Shvatila sam da rasizam još uvek postoji. Nisam znala da će me majčinstvo toliko promeniti, a gledajući kroz oči svoje ćerke shvatila sam da život nije uvek lep. Osećam se odgovornom kao majka, javna osoba, ljudsko biće, da uradim sve što je u mojoj moći da moje dete, ali i sva ostala deca na svetu, ne budu osuđivana na osnovu boje kože, pola i seksualne orijentacije - napisala je Kim.

Osim toga zvezda je na svom Twitteru poručila i kako se još nije udala za Kanijea, i dodala da se samo venčanje neće emitovati na televiziji, kao i da će uprkos brojnim spekulacijama, venčanje ipak biti veoma malo i intimno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs