Stigla beba

Lotar Mateus dobio četvrto dete: Dao sinu ime Milan!

Milan je ime koje sam imao na umu. A jedan od dva imena koje je želela Anastasija. Tako smo se dogovorili, rekao je 52-godišnji Nemac
Celebrities
15:18h Autor:
Lotar Mateus dobio četvrto dete: Dao sinu ime Milan!
Foto: Kurir Arhiva

Proslavljeni bivši nemački fudbaler Lotar Mateus ponovo je postao otac. Naš bivši zet i bivši trener Partizana sa devojkom Anastasijom dobio je sina kome je dao srpsko ime Milan.

Da li zbog veza sa Srbijom ili gradom Milanom, za sada ostaje tajna, ali su ljubitelji fudbala ostali u čudu s obzirom na to da je Mateus sa velikim uspehom nosio dres Intera, najvećeg rivala Milana.

"Milan je ime koje sam imao na umu. A jedan od dva imena koje je želela Anastasija. Tako smo se dogovorili", rekao je 52-godišnji Nemac.

Ruskinja Anastasija Klimko, Lotar i novorođeni sin trenutno žive u Budimpešti.

Lotaru Mateusu ovo je četvrto dete, a drugi sin. Prethodno je bio četiri puta u braku. Iz prvog braka sa Silvijom ima ćerke Alisu (28) i Violu (26), sa Lolitom Morenom je dobio sina Lorisa (22), a u naredna dva, među koje se ubraja i onaj sa Marijanom Kostić, nije imao dece.

Milan je po svemu sudeći sve popularnije ime među sportistima, pošto su fudbaler Barselone Pike i kolumbijska pevačica Šakira, takođe ovo ime dali sinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs