Juan Mekgregor

GLUMAC U 50. GODINI PETI PUT POSTAO OTAC: Sa glumicom (36) živi drugu mladost! (FOTO)

Trudnoću su krili do samog porođaja

Celebrities
Autor:
GLUMAC U 50. GODINI PETI PUT POSTAO OTAC: Sa glumicom (36) živi drugu mladost! (FOTO)
Foto: EPA / Nina Prommer

Iako su Juan Mekgregor (50) i Meri Elizabet Vinsted (36) krili njenu trudnoću do samog porođaja, o dolasku prinove na svet pohvalila su se njegova deca iz prethodnog braka.

Glumački par dobio je svoje prvo dete - sinčića Lorija. Inače, ovo je glumčevo peto dete, a njegova najstarija ćerka, 25-godišnja Klara Mekgregor, na svom Instagram profilu pohvalila se svojim malim bratom.

"Dobrodošao na ovaj svet. Čestitam tati i Meri, ovo je najveći poklon", napisala je ponosna sestra. Njena mlađa sestra Ester (19) takođe je bratu poželela dobrodošlicu.

"Upoznala sam svog malog brata izgledajući kao gusarka. Preporučujem! Dobrodošao u porodicu, mali Lori", šaljivo je poručila Ester, obučena u prugastu majicu i sa zavezanom maramom oko glave.

Glumački par uspeo je trudnoću da sakrije do samog porođaja jer nisu s javnosti podelili lepu vest niti su glumicu paparaci uhvatili s trudničkim stomakom pa su u svemu mogli na miru da uživaju. Osim Kler i Ester, Mekgregor iz braka s Evom Mavrakis ima još dve ćerke - Jamjan (20) i Anjok (10).

Meri Elizabet glumac je upoznao 2016. godine na snimanju treće sezone serije „Fargo“ i zaljubio se u nju iako je tada još bio u braku s Mavrakis.

Ubrzo se od nje rastao nakon 22 godine braka, baš kao što se Meri rastala od svog supruga, reditelja Rajlija Sternsa, s kojim je bila sedam godina u braku.

U jesen 2017, samo par meseci nakon njenog razvoda, Mekgregor i njegova nova devojka viđeni su kako se ljube u javnosti. Nedugo nakon toga, glumac, poznat po ulozi Obi-Van Kenobija, podneo je papire za razvod od Mavrakis navodeći nepomirljive razlike kao razlog njihove razdvojenosti.

U novembru 2019. zatražio je od sudije da proglasi njega i bivšu ženu slobodnim ljudima pre zvaničnog razvoda, kako bi mogao da živi s novom ljubavi.

Iako par retko ima govori za javnost, Vinsted je u januaru 2020. za Glamour UK razgovarala o "novom početku" nakon što je njen brak propao.

"Razvela sam se pre nekoliko godina, što je za mene bila zastrašujuća, luda stvar, jer sam s istom osobom bila od svoje 18. godine. Zapravo sam prvi put u životu započela novo razdoblje kao odrasla osoba. Za mene je to bila velika prekretnica, biti u redu s promenom, prihvatiti da je promena dobra stvar i da je u redu ne znati kuda vas ta promena vodi", ispričala je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs