Sat vremena panike

Tijana Dapčević doživela dramu na Evrosongu: Plakala od straha!

Dapčevićeva se sa sestrom Tamarom i devojkama koje su prateći vokali zaglavila u liftu, a prava drama usledila je kada je lift počeo da se drma. Tada su svi počeli da paniče i lupaju o vrata
Celebrities
21:18h
Tijana Dapčević doživela dramu na Evrosongu: Plakala od straha!
Foto: Kurir Arhiva

Iako nikada nije imala strah od zatvorenog prostora, makedonska predstavnica na ovogodišnjem „Evrosongu“ Tijana Dapčević doživela je ozbiljan šok kada se njen lift zaglavio i tako je zarobio na sat vremena.

Dapčevićeva je u tom trenutku bila sa sestrom Tamarom i devojkama koje su prateći vokali, a prava drama usledila je kada je lift počeo da se drma. Tada su svi počeli da paniče i lupaju o vrata.

"Tijana je sa devojkama napustila hotelsku sobu i krenule su ka liftu jer su žurile na generalnu probu. Kada su ušle, odjednom je lift stao između spratova. U prvom momentu one se nisu uplašile, ali kada je svetlo samo počelo da se pali i gasi i kada lift stao, uhvatila ih je strašna panika", priča za „Alo!“ izvor koji je u Tijaninom timu u Danskoj i dodaje da je ova nesvakidašnja drama trajala sat vremena jer su domaćini odmah reagovali, međutim, za Tijanu i devojke u liftu ovo je trajalo celu večnost.

Verujemo da ovaj nemio događaj neće imati posledice na izvođenje pesme „To the sky“ koju Tijana peva večeras i da će poput Sergeja Ćetkovića proći u finale. Kada smo je putem SMS-a pitali da nam prokomentariše neprijatnu situaciju u kojoj se našla ona je kratko odgovorila:

"Sad mi je smešno, a tada sam plakala od straha. Bilo, pa prošlo. Budite uz mene večeras!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs