Najpoželjniji neženja

Dame, izbrišite ga sa liste želja: Džordž Kluni se verio!

Glumac je zaprosio britansku advokaticu, a ona je naravno pristala
Celebrities
04:18h
Dame, izbrišite ga sa liste želja: Džordž Kluni se verio!
Foto: AP

Glumac Džordž Kluni (52), jedan od najpoznatijih neženja na svetu, uskoro bi ipak mogao da stane pred matičara. Izvori magazina Pipl bliski Kluniju tvrde da se slavni glumac verio sa Amal Alamudin (36), britanskom advokaticom, koja je trenutno u pravnom timu osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža.

Navodno je Kluni bio taj koji je predložio veridbu, a spomenuti izvor tvrdi da glumac i njegova lepša polovina ne žele da celom svetu razglase vest, ali da ne pokušavaju ni da je sakriju.

Oni su četvrtak viđeni u Malibuu u Kaliforniji u društvu Sindi Kraford i njenog muža Rendija Gerbera. Par je viđen na večeri u jednom restoranu u Los Anđelesu. Dok su večerali, Amal je Sindi pokazala prsten na levoj ruci, tvrdi jedan drugi neimenovani izvor. Takođe, još dve neimenovane osobe istom magazinu kažu da su u jednom drugom restoranu u Los Anđelesu u sredu uveče videli novopečeni par kako sa prijateljima slave veridbu.

Jedna od osoba navela je da je Amal imala ogroman prsten. Predstavnik Džordža Klunija za odnose s javnošću samo je kratko izjavio da on ne komentariše glumčev privatni život.

Kluni i Amal su prvi put viđeni zajedno prošlog oktobra u Londonu. Glumac je novu pratilju poveo i na specijalnu projekciju njegovog novog filma "The Monuments Men" u Beloj kući, a nedavno su uslikani na safariju u Tanzaniji.

Amal je savetnica posebnog UN izaslanika za Siriju, bivšeg glavnog sekretara UN Kofija Anana. Svojevremeno je bila pomoćnica sudiji Patriku Robinsonu, koji je jedno vreme u Hagu vodio postupak protiv Slobodana Miloševića, a zastupala je i ukrajinsku političarku Juliju Timošenko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs