Svetska karijera

Srpska manekenka sa Čarli Šinom u Pitbulovom spotu (VIDEO)

Aleksandra Nikolić u klipu sa snimanja spota s ponosom ističe da je iz Srbije a za pitbula ističe da je zabavan i pristupačan
Celebrities
04:28h
Srpska manekenka sa Čarli Šinom u Pitbulovom spotu (VIDEO)
Foto: Printscr / YouTube

Uspešna srpska manekenka Aleksandra Nikolić jedna je od devojaka koje se pojavljuju u spotu slavnog američkog repera Pitbula.

Manekenka koja već duže vreme niže uspehe u svetu, pre svega u Majamiju, dobila je ovaj angažman koji ju je učinio veoma ponosnom. Kako i ne bi kada se u spotu za pesmu „Sexy people“ koju je Pitbul snimio u duetu sa Arijanom, pojavljuju i poznati didžejevi, a kao najveća zvezda tu je Čarli Šin.

Na Jutjubu se, pored finalne verzije, može videti i klip sa snimanja spota u kojem plavokosa manekenka s ponosom ističe da je iz Srbije i objašnjava koja je njena uloga u spotu.

http://www.youtube.com/watch?v=KKiBa_3zyCU#t=158

-Bilo je lepo raditi sa Pitbulom i njegovom ekipom. Moja uloga u spotu nije velika, ali sam zadovoljna što sam našla mesto u njemu. Za mene je ovaj angažman veliki uspeh jer se ovakve prilike ne pojavljuju svakog dana. Što se tiče Pitbula, veoma je pristupačan i zabavan, dok sa Šinom nisam imala priliku da komuniciram – kaže Aleksandra koja je Ameriku zamenila Španijom gde je dobila kampanju za jedan od najvećih svetskih brendova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs