Kao za princezu

Koliko će koštati POROĐAJ BOJANE RODIĆ: Samo najbolje za SNAJKU GOCE BOŽINOVSKE!

Bojana i Mirko Šijan detaljno planiraju svoj najsrećniji dan

Celebrities 11.02.2021. - 11:23h Autor: Kurir / Hellomagazin.rs
Foto: Instagram / bojana__rodic

Vest da je Bojana Rodić trudna obradovala je sve članove porodice. Mirko Šijan i Bojana lepe vesti svima su saopštili na originalni način, a sada se postepeno pripremaju za najsrećniji dan u njihovom životu.

Porođaj Bojane Rodić koštaće 4.000 evra, prenose domaći mediji. Bojana će se poroditi u privatnoj klinici u centru Beograda, u istoj klinici u kojoj se porodila njena sestra Bogdana. Bojana će imati zaseban apartman, a da li će Mirko prisustvovati porođaju još uvek nije poznato.

 

Što u porodicu Rodić pristiže još jedno unuče, najsrećnija je baka Danijela, koja otkriva da su Bojana i Mirko venčanje planirali i pre nego što je Bojana porodici saopštila radosne vesti.

- Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - istakla je Danijela, koja je oduševljena budućim zetom, a onda se osvrnula i na odnos sa prijama Cecom i Gocom.

 

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi - rekla je ona za Kurir.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...