Pogledajte

Zavodljiva Seka Aleksić pred objektivom: Pozirala utegnuta u čipku (FOTO)

Folk pevačica će se naći na stranicama srpskog izdanja čuvenog časopisa za muškarce nakon što se za vikend slikala u jednom beogradskom hotelu
Celebrities
11:10h
Zavodljiva Seka Aleksić pred objektivom: Pozirala utegnuta u čipku (FOTO)
Foto: Instagram / Seka Aleksic

Seka Aleksić pridružiće se "Plejbojevim" zečicama legendarnog Hjua Hefnera. Ona se za vikend slikala u jednom beogradskom hotelu za srpsko izdanje čuvenog magazina za muškarce. Sa svojim fanovima odmah je na društvenim mrežama podelila fotografije koje prikazuju delić atmosfere sa snimanja.

Seka, koja već godinu i po dana sa suprugom Veljkom Piljikićem naporno trenira u teretani, zavodi foto-objektiv u crnom čipkanom kombinezonu i metalik cipelama Kristijana Lubutena sa vrtoglavim potpeticama.

"Zvali su me nekoliko puta, ali tek kada sam postala ostvarena žena, odlučila sam da se slikam za Plejboj", rekla je Seka Aleksić, ne želeći da otkriva kada će osvanuti na naslovnoj strani magazina.

"Lepota žene nije samo u njenoj obnaženosti i mladosti. Zato sam ove fotografije uradila pred 33. rođendan, jer sam ostvarena kao supruga i poslovna žena. Osećam se sigurno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs