TUGA

Nedelja, a više vas ja zagrliti neću: Kolege u šoku, dirljivim rečima opraštaju se od Džeja Ramadanovskog!(FOTO)

Pevač je preminuo usled problema sa srcem, a njegove kolege skrhane su bolom

Celebrities
10:48h Autor:
Nedelja, a više vas ja zagrliti neću: Kolege u šoku, dirljivim rečima opraštaju se od Džeja Ramadanovskog!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Legenda narodne muzike - Džej Ramadanovski preminuo je u snu, usled problema sa srcem.

Ova vest zatekla je sve njegove kolege, a na ovaj dirljiv način su se oprostili od njega.

Jana Todorović saznala je za Džejevu smrt tokom emisije "Premijera", pa je odmah počela da plače. Jana je otpevala njegovu pesmu "Nedelja" u suzama, pa je naglasila kako je Džej uvek bio divan prema mlađim pevačima i bio spreman da pomogne.

"Izgubio sam mog brata...Ne mogu više da pričam", bilo je sve što je Aca Lukas izgovorio.

"Šta je ovo, svi umiru… Znam da je imao problem sa srcem", jedva je izgovorila od šoka Mina Kostić.

"Naš prijatelj ga je doveo i rekao da mali zna da peva. Nažalost i Zoki je pokojni. Džej nam je pevao, igrao, bili smo fascinirani, taj glas, ta energija, jedna duša, ali znate kako - ovaj posao je surov i ne podnose ga svi isto, opn kao da je ceo život terao inat životu. Piće, droga... Nije on jedini. Futa se jako čuo sa njim, a ja nisam, zbog korone i svoje bolesti. Nisam imala pojma, to sam čula pre 15 minuta i bila sam u šoku. Ja sam strepela, taj njegov inat, nije trebalo to da radi... Ja sedim kući, idem na terapije, idem po lekarima", rekla je Marina Tucaković u "Premijeri".

Lepa Brena od kolege se oprostila rečima "U smiraju dana, utihnulo srce tvoje. RIP"

"Nedelja, a više vas ja zagrliti neću... Upravo sam saznala da je zauvek prestalo da kuca veliko srce našeg Džeja. Baš u nedelju. Daleko negde sad, na put bez povratka, naš sin se spremio i otišao. Nek ti je blistav i svetao taj put, dragi kolega. I neka ti je laka zemlja i večnost. Iskreno saučešće porodici, prijateljima i svima koji su ga voleli. Ana i Milutin", napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

"Nedelja, a više te ja zagrliti neću... Tvoje srce je uvek nesebično davalo ljubav i zato danas kada je prestalo da kuca, sa sobom odnosiš i deo svih nas koji smo te voleli. Putuj sa ađelima, dragi moj Džej i neka tvoja duša nađe mir koji si u žvotu najmanje imao. A sve što si u ovom prekratkom boravku ovde učinio, nikada neće biti zaboravljeno. Jer, legende ne umiru! - napisala je Dragana Mirković uz njihove zajedničke fotografije.

(Stil. kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs