Ljubavna priča

Ovo je supruga Dragana Marinkovića Mace: Ljubav je bila jača od svega, venčali se nakon 3 meseca zabavljanja!

Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom, ispričao je Maca

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen/ Facebook/ Jovana Marinković

Poznati voditelj i glumac Dragan Marinković Maca u braku je sa atraktivnom Jovanom Milić skoro četiri godine. Njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a uspela je da za samo nakon nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda od poslednje žene dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

#draganjovanamarinkovic Love♥️ The whole world 🌍 Husband and wife 🥰 Dragan Maca Marinković

Posted by Jovana Marinković on Петак, 02. октобар 2020.

 

"Ja sam moju ženu, moju Jovanu, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život," rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

 

Glumac i njegova supruga pre izvesnog vremena izgubili su trojke, a on je nedavno kratko to prokomentarisao.

 

"Bila joj je prva trudnoća, bilo je jako loše. Tako je kako je, mnogi parovi prolaze kroz to," rekao je, pa otkrio kako se ona slaže sa njegovim sinovima, koji su još uvek maloletni.

 

"Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom," dodao je Maca.

 

On je priznao i u kakvom je odnosu sa bivšim partnerkama, sa kojima je dobio naslednike.

 

"U civilizovanim smo odnosima, nema veze što nismo zajedno, imamo plod naše ljubavi. Zadesilo se, ja sam roditelj. I da su nastali u pijanoj noći, to je moje dete," zaključio je tom prilikom.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...