Skandal

Mračne tajne porodice Guči: Kćerku izlagala na milost i nemilost mužu pedofilu, pa je terala da o svemu ćuti!

Iz ormara porodice Guči, oličenja visoke elegancije i luksuza, isplivao je još jedan skandal.

Celebrities
Autor:
Mračne tajne porodice Guči: Kćerku izlagala na milost i nemilost mužu pedofilu, pa je terala da o svemu ćuti!
Foto: Printscreen/ youtube/ Alexandra Gucci Children's Foundation

Praunuka osnivača modnog carstva Guči u potresnoj ispovesti je optužila majku i baku da su zataškavale očuhovo seksualno zlostavljanje koje je trpela od detinjstva, što je teško narušilo njeno mentalno zdravlje.

Aleksandra Zarini (35), praunuka osnivača modnog brenda Guči, podigla je tužbu protiv vlastite majke i bake zato što je u detinjstvu nisu zaštitile od očuhova seksualnog zlostavljanja. U tužbi je detaljno opisala kako ju je tadašnji očuh Džozef Rufalo počeo spopadati kad joj je bilo samo šest godina i kako je punih 16 godina morala trpeti njegove nasrtaje.

Tvrdi da joj se redovno go uvlačio u postelju, dirao je po grudima i genitalijama, trljao svoj penis o njeno telo. Kad bi noću začula zveckanje leda u čaši s viskijem, ukočila bi se u krevetu jer je to značilo da pijani Rufalo dolazi po novu rundu perverzija.

"Pokušale su pod svaku cenu izbeći ono što su smatrale skandalom koji bi mogao ocrniti ime Guči i potencijalno ih koštati milione."

Kako je navela, njena majka Patricija Guči i baka Bruna Palombo zataškavale su taj zločin. Ne samo da su znale što joj očuh radi, već su mu i pomagale. Na primer, Patroicija je dopustila Rufalu da njenu maloletnu kćerku snima golu u kadi, videokamerom.

Aleksandra kaže da ju je majka stalno tukla, vukla za kosu, katkad i davila, a u takvim bi situacijama Rufalo uskakao kao tobože zaštitnik i isprebijanu pokćerku “tešio” dodirujući je tamo gde ne sme. Ona tvrdi da su joj i majka i baka pretile da o svemu tome mora ćutati jer bi javna sablazan ugrozila njihove prihode, a to ih je više brinulo nego što će biti s detetom.

Mučno detinjstvo

"Pokušale su pod svaku cenu izbeći ono što su smatrale skandalom koji bi mogao ocrniti ime Guči i potencijalno ih koštati milione”, stoji u Aleksandrinoj tužbi protiv Džozefa Rufala (80), Patricije Guči (57) i Brune Palombo (82). Tužbu je podnela u Los Anđelesu, gde se najvećim delom odvijala ta gnusna drama.

Aleksandra je starija od dve kćeri što ih je Patricija rodila u braku s prvim suprugom, Santinom Losijem, trgovcem vinima iz Vicenze. Pošto se razvela od Santina, upoznala je američkog muzičkog menadžera Džozefa Rufala i s kćerima se doselila k njemu na Beverli Hils. Venčali su se 1993. i dobili dete, što Džozefa nije odvratilo od prljavih igrica s malenom Aleksandrom. Kad bi zaspala s majkom u krevetu, probudila bi se s rukom na očuhovom polnom organu.

Prema Aleksandrinim navodima, očuh ju je također podsticao na drogiranje. Istraumatizovana konstantnim zlostavljanjem, razvila je niz mentalnih poremećaja: opsesivno se kupala i tuširala ribajući kožu do krvi, čupala je kosu i u srednjoj školi pokušala samoubistvo. Kako je preterovala s kokainom i metamfetaminom, majka ju je poslala na odvikavanje, gde je kroz razgovore s terapeutima shvatila da je žrtva seksualnog nasilja. Tek u ranim dvadesetima usudila se prvi put reći mami i baki da će sve prijaviti policiji. Zapretile su joj da će je u tom slučaju razbaštiniti i izostaviti iz porodičnog nasledstva.

"Pa ti si se drogirala, niko ti neće verovati," rekla joj je Patricija Guči.

Volontira u dečjoj bolnici

I tako je Aleksandra ponovno ućutala. Strah od gubitka nasledstva suzbio je njenu potrebu da se oslobodi mučne tajne. U međuvremenu se udala i devojačko prezime Losio promenila u Zarini, finansijski se osamostalila, 2016. dobila dete, a lani je pretražujući internetom otkrila da Rufalo volontira u jednoj dečjoj bolnici u Los Anđelesu. Tada se u njoj prelomilo i krenula je u akciju. Najpre je podnela prijavu policiji u Beverli Hilsu, koja slučaj još istražuje, a njeni advokati su nedavno uložili tužbu te o svemu obavestili medije.

"Ne želim da se nekom drugom detetu, mom ili bilo čijem, dogodi to što se dogodilo meni," objašnjava gospođa Zarini zašto je zaratila s porodicom. Patricija Guči reagovala je na njene optužbe u izjavi za Njujork Tajms:

"Duboko žalim zbog boli koju je Džozef Rufalo nanio Aleksandri. Neoprostivo je to što joj je učinio i bila sam slomljena kad mi je sve otkrila 2007. godine, u ordinaciji našeg porodičnog lekara u Londonu. Odmah sam zatražila razvod od gospodina Rufala. Jednako sam shrvana potpuno lažnim optužbama protiv mene i njene bake.

Baka Bruna se nagledala svakakvih skandala, intriga, urota, podmetanja, dinastičkih borbi i zločina u porodici Guči."

Džozef Rufalo, preko svojih advokata također kategorički odbacuje Aleksandrine optužbe:

"Dok je bio u braku s Aleksandrinom majkom, gospodin Rufalo i njegova supruga bili su jako zabrinuti zbog Aleksandrinog mentalnog stanja te su joj nastojali pomoći i rešiti problem njene nestabilnosti. Očigledno su njihovi napori bili uzaludni."

Bruna Palombo još se nije oglasila o optužbama svoje unuke. Nagledala se baka Bruna svakakvih skandala, intriga, urota, podmetanja, dinastičkih borbi i zločina u obitelji Guči. Kći Patriciju rodila je u tajnoj vezi s tada oženjenim Aldom Gučijem, vizionarom koji je kožarski obrt svog oca Gučija pretvorio u katedralu luksuza. Pritom nije voleo igrati po pravilima pa je u SAD-u godinu dana proveo u zatvoru zbog utaje poreza.

Nakon što su mu trojica sinova iz prethodnog braka pokušala preoteti kompaniju, svojom jedinom naslednicom proglasio je Patriciju, koja do 10. godine života nije ni znala da njen tata ima još jednu, zakonitu porodicu. Aldova sina Mauricija Gučija u Milanu je 1995. s četiri metka u leđa likvidirao plaćeni ubica. Ubistvo je naručila Mauricijeva bivša supruga Patricija Regiani i zbog toga je robijala 18 godina. Seksualno zlostavljanje deteta nova je u nizu mrlja na pozlati te izopačene dinastije.

Iako brend Guči još od 1993. nije u vlasništvu porodice koja ga je stvorila, glamurozna Patricija je prošle godine ponovno ušla u modni biznis. Pokrenula je liniju luksuzne, ručno rađene prtljage Aviteur, no ako je zaista takva zlotvorka kakvom je opisuje kćerka, blato će joj progutati i novi posao i obraz.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs