NOVA PESMA

Za jubilej - PRAVA LJUBAV! Neda Ukraden objavila novi spot na svoj rođendan!

Pevačica je obradovala sve fanove novom pesmom 

Celebrities 16.08.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

"Da mi je neko rekao kad sam počinjala karijeru da ću dočekati ove godine, u zdravlju, dobroj kondiciji i još nastupati, rekla bih da je to nemoguće. Ali evo, ja sam najbolji demant te zablude o mladosti i starosti kao i dokaz činjenice da ako imaš dobre temelje, odgoj, samosvest i energiju, kao i ljubav porodice, nikakve prepreke, nedaće, nesreće i problemi ne moraju biti razlog da se odustane od života, od rada i ljubavi."

 

Danas, na jubilarni rođendan pop diva Neda Ukraden objavljuje spot za numeru "Za pravu ljubav", koju je uradila u saradnji sa talentovanim i popularnim slovenačkim autorskim timom pod imenom Raay music, a sjajan tekst je uradio Neno Ninčević.

foto: Promo

"Spot smo, zahvaljujući ljubaznosti opštine i Turističke organizacije Veliko Gradište, snimali u prelepom ambijentu tvrđave RAM na Dunavu. Video je i ovog puta uradio Vedad Jašarević. Pesma je široka, lepa ljubavna priča, u mediteranskom pop maniru kakvi su bili mnogi moji hitovi iz 80-tih", rekla je Neda.

 

Datum objavjlivanja nije slučajan, a pevačica je rođendan dočekala sa svojim najmilijima jutros u Lepetanima.

foto: Promo

"Pesma se baš lepo slaže sa mojim rođendanskim raspoloženjem, koje je zaista ispunjeno pravom ljubavi. Iako sam planirala da svoj jubilarni rođendan proslavim sa širim krugom prijatelja i naravno u krugu porodice, zbog cele epidemiološke situacije biće to u krugu mojih najmilijih - ćerke, zeta i troje unuka koji su moj najveći poklon i radost za moj rođendan. Da mi je neko rekao kad sam počinjala karijeru da cu dočekati ove godine, u zdravlju, dobroj kondiciji i još nastupati, rekla bih da je to nemoguće. Ali evo, ja sam najbolji demant te zablude o mladosti i starosti kao i dokaz činjenice da ako imaš dobre temelje, odgoj, samosvest i energiju, kao i ljubav porodice, nikakve prepreke, nedaće, nesreće i problemi ne moraju biti razlog da se odustane od života, od rada i ljubavi. Zato, za pravu ljubav, živim život ispunjen na najlepši mogući način!" - dodala je Neda za kraj.

 

Poslušajte novu pesmu:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...