Malo drugačiji izlazak

Ona je devojka Džordža Klunija: Najlepši advokat u Londonu! (VIDEO)

Glumac je svoju novu devojku odveo u Tanzaniju na safari, ali ko je devojka koja je osvojila holivudskog zavodnika
Celebrities
09:36h
Ona je devojka Džordža Klunija: Najlepši advokat u Londonu! (VIDEO)
Foto: Youtube

Džordž Kluni nije samo veliki zavodnik, on je i veoma kreativan kada su izlasci u pitanju. Naime, svoju novu devojku, Almu Alamudin, odveo je na safari u Tanzaniju da posmatraju divlje životinje.

Sadašnja devojka ovog holivudskog zavodnika se po mnogome razlikuje od svih njegovih bivšig devojaka i žene.

http://www.youtube.com/watch?v=Fchy6JG2i0g#t=11
Ko je Klunijeva nova devojka?

Amal Alamudin ima trideset i šest godina. Ona je advokat, stručnjak za međunarodno pravo. Diplomirala je pravo na Njujorškom univerzitetu. Njen najpoznatiji slučaj je odbrana Džulijena Asanža, a našoj javnosti je posebno bio zanimljiv podatak da je svojevremeno radila i u Haškom tribunalu i to kao saradnica sudiji u slučaju Slobodana Miloševića.

Amal je rođena u Bejrutu, u Libanu. U sebi ima arapske, ali i francuske krvi. Koautor je knijige "The Law and Practice of the Special Tribunal for Lebanon", koja je prošle godine objavljena u Zborniku radova Univerziteta u Oksfordu. Autor je i nekoliko čalanaka o međunardonom kriminalmom pravu, takođe objavljenom u publikacijama Oksford univerziteta.

Prošle godine Amal Alamudin je došla na listu "21 najlepših advokata u Londonu", prema "Your Barrister Boyfriend". Amal je poznata kao izuzetno vešta u sudnici, u zastupanju svojih klijenata.

Ova žena pre veze sa Klunijem nije ni na koji način bila deo svetskog šoubiznisa. I to je odvaja od svih njegovih partnerki. Bivša devojka Stejsi Kebler je model, glumica i profesionalna rvačica, dok je prva supruga Talija Balsam, sa kojom je bio u braku do 1989. do 1993. godine, glumica.

Par se viđa od oktobra prošle godine kada su primećeni na večeri u Londonu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs