srećna

Marija Kilibarda progovorila o novoj ljubavi: Branislav mi je doneo spokoj u najizazovnijem periodu života!

Jedna od najlepših žena u Srbiji prvi put za medije otkriva ko je kumovao njenoj ljubavi sa Branislavom Vučelićem

Celebrities
09:36h Autor:
Marija Kilibarda progovorila o novoj ljubavi: Branislav mi je doneo spokoj u najizazovnijem periodu života!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Mariji Kilibardi (39) su proteklih šest meseci trajno obeležili život. Ne samo zbog pandemije korona virusa koja nam je svima promenila životne tokove već i zbog ljubavi koja joj se desila u turbulentnim vremenima.

Harizmatična i energična voditeljka je početkom godine uplovila u vezu sa Branislavom, sinom političara i novinara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović.

Poznato je da Marija ne voli da priča o svojom privatnom životu, ali ovoga puta napravila je mali presedan, te je za magazin "Story" otkrila kako su se ona i Branislav i zavoleli.

Od mame je nasledila dobar izgled: Ćerka Gvinet Paltrou ima 16 godina i prava je lepotica! (FOTO)

"Meni je Branislav uneo takav mir i spokoj, ali i sigurnost i ljubav, verovatno u najluđem i najizazovnijem periodu mog života. Doduše, svačiji život je bio turbulentan zbog aktuelne situacije. U takvom trenutku desio mi se neko ko mi je doneo spokoj, a to je neprocenljivo", ispričala je Marija za "Story".

Voditeljka priznaje da ih je spojila zajednička ljubav prema Partizanu, odnosno zajednički prijatelji koji takođe na neki način imaju veze sa crno belima.

Marija Kilibarda ponovo srećna u ljubavi: Evo ko je osvojio srce lepe voditeljke!

foto: Kurir/Nemanja Nikolić

"Spojili su nas zajednički prijatelji, veliki partizanovci. Konkretno, Miloš - direktor fudbalskog kluba, inače Banetov prijatelj, jedna od mojih najboljih drugarica, glumica i navijačica kluba Maja Mandžuka, kao i trener kluba Savo Milošević. Sve je bilo obojeno crno-belim bojama", dodala je uz osmeh Kilibarda.

Eva Longorija (45) pokazala savršenu liniju u crnom bikiniju: Slika broji skoro 300.000 lajkova! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs