POSLUŠAJTE

Zabranjeno pušenje: Nemamo virus, imamo Korona pozitivan hit!

Posle 15 godina pauze legendarni muzički tandem Kurtović-Sekson ponovo radi zajedno i zaraziće vas dobrom pesmom

Celebrities
Autor:
Foto: Saša Midžor Sučić

Kada se udruže dvojica pionira New primitivesa, uvek se desi neka magija. I ovoga puta legendarne Sarajlije kombinuju "zbilju, šegu i rokenrol", a rezulat je pesma "Korona hit pozitivan". Nova pesma legendarnog benda ima sve ono zbog čega ih publika voli - dobar ritam, zarazan refren i duhovit, autoironičan tekst. Nastala je jedno veče usred karantina, kada su se "starom zaboravljenom pevaču otvorila nebesa" i kada je shvatio da posle svega što je prošao u životu ne sme dobiti koronu, jer ima loš imunitet, ali i hit kojim će osvojiti svet.

foto: Saša Midžor Sučić

- Mislim da će se mnogi identifikovati sa stihovima: "U mom gradu zagađen je zrak, imam masku, astmu i povišen tlak, u životu vazda volio sam slavlje, kafana je uzela mi zdravlje". Malo je reći da je pesma autobiografska, ona je nekako svačija, da ne kažem narodska. Još da počne da se peva po slavljima, pa gde će nam biti kraj - (ne)ozbiljno kaže Sejo Sekson, frontmen Zabranjenog pušenja i dodaje: - Bilo je sjajno ponovo raditi s Elvisom J. Kurtovićem, a nema nas zajedno u kadru zbog socijalne distance, koje smo se pridržavali skoro 15 godina. Srećom, nemamo virus, već pesmu "Korona hit pozitivan", kojom ćemo, nadam se, zaraziti i publiku.

Zabranjeno pušenje uskoro se vraća koncertima, a do tada poručuju svojim fanovima da ostanu bezbedni i zdravi, inficirani samo dobrom muzikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...