sarkazam

Mislite da ovo ne znamo: Megan i princ Hari podelili savete protiv korone, nisu očekivali ovakve komentare! (FOTO)

Korisnici instagrama nisu zadovoljni potezom Megan i princa Harija

Celebrities
Autor:
Mislite da ovo ne znamo: Megan i princ Hari podelili savete protiv korone, nisu očekivali ovakve komentare! (FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Markl (38) i princ Hari (35) apelovali su na društvenim mrežama kako se treba ponašati tokom pandemije korona virusa.

Naime, bivša vojvotkinja od Saseksa i vojvoda nalaze se u samoizolaciji u svom domu u Kanadi, a na svom zvaničnom Instagramu objavili su fotografiju sa savetima Svetske zdravstvene organizacije.

Dokle god redovno čistite ovih 10 stvari, nemate razloga za brigu o zarazi: Jeftin recept za najefikasnije sredstvo!

Uputstvo uključuje često pranje ruku, izbegavanje dodirivanja lica, održavanje higijene, socijalne distance i potrebe javljanja nadležnim službama u slučaju pojave simptoma, kao i važnosti informisanja.

Međutim, ovaj njihov potez nije naišao na pozitivne reakcije pratilaca. Većina smatra kako su ovi saveti nešto što je već odavno poznato.

"Oh, niko nam to nije do sada rekao. Odlično da nam omogućujete informacije koje niko drugi ne može’’. ‘’Nisam videla ovu informaciju do sada. Gde sam bila?’’ Mislite li da ovo ne znamo? Zaista?’’, Očajnički pokušavam da pronađem post u kojem ne piše nešto što već znamo!! Neko ko nije dosad informisan o ovim koracima, verovatno živi pod kamenom’’, samo su neki od sarkastičnih komentara na objavu para.

Megan Markl i princ Hari sleteli u Kanadu: Bivša vojvotkinja u cipelama od recikliranog materijala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs