Pogledajte

Najzanimljiviji i najsmešniji momenti Oskara: Bred Pit jeo picu, a Dženifer Lorens opet pala! (FOTO)

Na dodeli filmskih nagrada zvezde su se potrudile da ostanu zanimljiove. Tako su neki padali na crvenom tepihu, neki su jeli picu u svečanim toaletama, dok su treći tvitovali selfi fotografije
Celebrities
23:34h Autor:
Najzanimljiviji i najsmešniji momenti Oskara: Bred Pit jeo picu, a Dženifer Lorens opet pala! (FOTO)
Foto: Elen Dedženeres/Tviter

Jedan od upečatljivijih trenutaka sinoćnje dodele Oskara bio je dolazak zbunjenog dostavljača pica koji je izgladnelim zvezdama usred ceremonije doneo pet velikih porcija pica iz picerije "Big Mama"s & Papa"s" (60 parčića svaka) i nekoliko manjih porcija.

Voditeljka ceremonije Elen Deženeris odmah ga je uputila u publiku koju je pozvala da se posluži. Kada je pitala ko želi parče, nekoliko ruku se podiglo.

Glumac Čivetel Edžiofor (12 godina ropstva) zatražio je celu kutiju od 60 parčića koje je potom podelio okupljenima. Oskarovka Džulija Roberts zatražila je i dobila parče sa ekstra sirom kao i Meril Strip. Obe glumice zadovoljno su "smazale" svoju večeru ne obazirući se na skupocene haljine.

Bred Pit je pokazao da je fino vaspitan pošto je podelio tanjire i salvete kolegama, a sam zatražio picu sa kobasicom.

Anđelina je naravno, preskočila večeru.

http://www.youtube.com/watch?v=e28sJGvFpto
Glumica Dženifer Lorens . Opet je pala!

Ove godine se saplela već na crvenom tepihu. U samo nekoliko minuta, snimak njenog pada postao je hit na društvenim mrežama.

Glumica se prvo zateturala dok je mahala obožavaocima, a da ne bi pala na pod uhvatila se za koleginicu, ali bilo je kasno. Asistentkinja joj je pomoglao da se pridigne sa crvenog tepiha. Glumica nije mogla da veruje šta ju je snašlo i smejala se sama svojoj trapavosti.

"Autoportret" mobilnim telefonom voditeljke Oskara Elen Dedženeris sa zvezdama uključujući Meril Strip, Dženifer Lorens i Bredlija Kupera, koji je snimljeni tokom noćašnje dodele nagrada Američke akademije za film, momentalno je postao najšerovanija fotografija na Tviteru.

"Dobili smo imejl od Tvitera da smo oborili sve rekorde i ušli u istoriju", rekla je Deženeris ubrzo pošto je pristupla društvenoj mreži kako bi sa svojim "sledbenicima" podelila fotografije sa dodele.

Na fotografiji Dedženeri našli su se i Kevin Spejsi, Džulija Roberts, Bred Pit, Anđelina Džoli i današnja oskarovka Lupita Njongo.

Voditeljka je "selfija" slikala dok se družila sa zvezdama tokom dodele nagrada.

"Nikada pre nisam tvitovala", rekla je trostruka oskarovka pošto se slikala sa Kuperom.

Glumac Benedikt Kamberbač je začinio fotografisanje frotmena grupe U2 sa svojim lepšim polovinama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs