Kažnjen

Bivši muž Seke Aleksić osuđen zbog trgovine drogom?

Bivši muž folk pevačice osuđen je na godinu zatvora i novčanu kaznu od 75.000 evra zbog dilovanja droge
Celebrities 27.02.2014. - 14:48h Autor: Avaz
Foto: Kurir Arhiva

Bivši muž folk pevačice Seke Aleksić, Dušan Vasilić (38) iz Bijeljine, državljanin Bosne i Hercegovine i Švajcarske, koji je optužen za trgovinu drogom, osuđen je na godinu zatvora i novčanu kaznu od 75.000 evra (150.000 konvertibilnih maraka) zbog trgovine drogom.

 

Kako prenose bosanski mediji, pozivajući se na izvore iz pravosuđa, Vasiljević je bivši muž folk pevačice Seke Aleksić. Pevačica je u jednom intervju spomenula da se veoma rano udala sa 19 godina, ali se razvela već sa 20. Tak brak je okarakterisala kao mladalačku ludost, ali nije spominjala njegovo ime.

 

Vasilić je, prema optužnici, od marta do avgusta 2012. godine organizovao grupu ljudi radi proizvodnje kanabisa na području Srbije, te njenog daljnjeg krijumčarenja i prodaje konzumentima na području BiH i Srbije. I on je učestvovao u pripremi i uzgoju skanka u velikim količinama, i to u specijalnim uslovima koji su zahtevali građevinske intervencije i opremu. Prema optužnici, finansirao je izgradnju objekta na području mesta Očage u Srbiji, u koji je instalirana specijalna oprema za proizvodnju ove droge, te angažovao osobe koje će pratiti i vršiti uzgoj i preradu marihuane.

 

Seka Aleksić je trenutno u srećnom braku sa bivšim kik-bokserom Veljkom Piljkićem, za koga se udala 2010. godine.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...