jedva zadržao suze

Bred Pit samo što nije zaplakao na dodeli Oskara: Svi su verovali da će se pojaviti Dženifer Aniston! (VIDEO)

Iako su mnogi očekivali da mu se bivša supruga pojavi kao pratnja na najprestižnijoj filmskoj manifestaciji, to se nije dogodilo

Celebrities
Autor:
Bred Pit samo što nije zaplakao na dodeli Oskara: Svi su verovali da će se pojaviti Dženifer Aniston! (VIDEO)
Foto: PrintscreenJutjub/EntertainmentTonight

92. po redu dodela Oskara održana je sinoć u Los Anđelesu, a među holivudskim zvezdama koji su se okitili čuvenom zlatnom statuom našao se i Bred Pit (56).

Naime, holivudski glumac je osvojio Oskara na najbolju sproednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", ali koliko je time iznenađen videlo se kada je tokom govora jedva zadržao suze.

Antonio Banderas (59) na crvenom tepihu s dve prelepe dame: Ko mu je devojka, a ko ćerka?! (FOTO)

"Ovo je neverovatno. Ovo je velika čast. Gospodine Tarantino, vi ste posebni, vi ste veliki, bez vas industrija ne bi bila ista. Leo, hvala na koktelima. Ostalim članovima tima takođe želim da se puno zahvalim. Sećam se kad su me starci vozili u bioskop, kad sam se doselio ovde.. Ovo je za moju decu. Stvarno je bilo jednom u Holivudu", rekao je Bred Pit držeći statuu u ruci.

U poslednjih nekoliko nedelja dosta se spekulisalo o pomirenju bivših supružnika Bred Pita i Dženifer Aniston (50) pa se pretpostavljalo da će se glumica pojaviti s njim na dodeli kao njegova pratnja.

foto: Profimedia

Osim kao podrška bivšoj ljubavi, Dženifer nije imala drugog razloga da se pojavi na dodeli jer nije bila nominovana ni u jednoj kateogoriji.

Eminem je izašao na binu na dodeli Oskara: Ceo svet plače od smeha zbog reakcije Martina Skorsezea! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs