neprekidna borba

Glumici se vratio rak! Sa knedlom u grlu obratila se javnosti, a evo ko je podržao! (FOTO)

Slavnoj glumici rak dojke otkriven je 2015. godine

Celebrities
13:21h Autor:
Foto: Profimedia

Šenon Doerti smogla je snage i priznala javnosti da se borba sa rakom i dalje nastavlja, jer se podmukla bolest - vratila. 

 

Čuvena glumica i zvezda serije "Čari", objavila je da ponovo boluje od raka i da se njena bolest nalazi u četvrtom stadijumu.

foto: Profimedia

"Moj rak se vratio. Morala sam da obavestim javnost o tome, ali mislim da se još nisam pomirila sa tom činjenicom", rekla je ona, prenosi portal "Enews".

Šenon Doerti (48) priznala je da je saznala da joj se bolest vratila još pre godinu dana, ali da nije imala snage da o tome priča. Želela je da pokaže da može da radi i tako bolesna.

 

 

"Dobila sam gorku pilulu koju treba da progutam. Jako mi je teško. Ima dana kada se pitam zašto ja, a onda nekada prihvatim bolest i kažem sebi zašto ne ja? Ko drugi? Ko drugi zaslužuje ovo? Niko od nas ovo ne zaslužuje. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu", rekal je ona.

 

Glumica se vratila na posao i prihvatila ulogu u nastavku serije "Beverli Hils", i to, kako je rekla, kako bi odala počast preminulom kolegi Luku Periju, koji je malo pre počeka snimanja umro od srčanog udara.

 

Njena koleginica, glumica Sara Mišel Geler, poručila joj je da je život težak, ali da zna da je Šenon jaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

Naime, skoro tri godine nakon što je objavila da je njena bolest u remisiji, Šenon je morala da obavesti javnost da joj se rak ipak vratio i da se sada nalazi u četvrtom stadijumu.

 

Slavnoj glumici rak dojke otkriven je 2015. godine, a svoje obožavaoce je često o tome obaveštavala na Instagramu, kroz šta sve prolazi u lečenju, hemioterapijama, o opadanju kose, operacijama, suzama i tugom sa kojom se nosila. U aprilu 2017. godine objavila je da je bolest u remisiji. Ipak, nepune dve godine kasnije, rak se vratio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...