uhvaćeni!

Njihov zagrljaj se čekao 19 godina! Ovo se dešavalo ispod bine na glamuroznoj dodeli BAFTA nagrada! (VIDEO)

Celebrities
Autor:
Njihov zagrljaj se čekao 19 godina! Ovo se dešavalo ispod bine na glamuroznoj dodeli BAFTA nagrada! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tviter ???

Dodela nagrada BAFTA u Rojal Albert Holu u Londonu privukla je pažnju kako toaletama, tako i zanimljivim dešavanjima, ali i susretima pozhnatih. Rene Zelveger, koja je 2001. godine odigrala kultni lik elegantno popunjene Bridžit Džons, na ovogodišnjim nagradama Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti bila je nominovana za najbolju glavnu glumicu za film "Džudi" i osvojila je.

Dok je silazila s pozornice nakon preuzimanja nagrade, "naletela" je na Hju Granta, koji je u "Dnevniku Bridžit Džons" glumio njenog šefa i ljubavnika Danijela Klivera, a koji je trebao da najavi sledeću kategoriju – onu za najbolji film. Iako su se nalazili ispod bine, zabeležen je srdačan zagrljaj između bivših filmskih ljubavnika koji je oduševio mnogobrojne ljubitelje kultne romantične komedije.

Pre nego što je pročitao nominovane u kategoriji za najbolji film, Hju Grant se na trenutak vratio u cipele Danijela Klivera te samouvereno izgovorio: "Dobro obavljen posaDžons, te na tipično kliverovski način komentarisao njen stajling sa: To je bila vrlo mala i blesava haljina", zaključio je šarmantni glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs